aparatura-de-top

Aparatura de top – aliatul tău în obținerea unui corp de vis

Aparatura de top – aliatul tău în obținerea unui corp de vis

Drumul spre un corp de vis

Frumusețea fără cusur și tinerețea fără bătrânețe pot părea aspecte greu de atins, însă în ultimii ani medicina estetică a evoluat atât de mult, încât aproape orice este posibil.

Cu voință și determinare și cu ajutorul unui specialist, sunt posibile în prezent tratamente dintre cele mai simple, de la curățare și hidratare facială, până la tratamente complexe de slăbire avansată sau remodelare corporală.

Dorim să avem o frumusețe veșnică care să nu ne trădeze vârsta biologică, motiv pentru care căutăm să împiedicăm să își facă apariția orice semn de îmbătrânire. Fie că dorim prevenirea semnelor lăsate de trecerea anilor, fie dorim un artificiu pentru a ne simți mai bine în propria persoană, este esențial să ne lăsăm îndrumați de specialiștii în domeniu.

Un rol foarte important în procesele de înfrumusețare efectuate la clinicile specializate, pe lângă expertiza și experiența personalului, îl joacă aparatura de top. Mai bine zis, atât timp cât aparatura nu este una performantă și calitativă, experiența personalului nu este suficientă.

QEstetic – centrul de frumusețe cu echipamente state-of-the-art

Prin aparatura ta top, centrul de frumusețe QEstetic pune la dispoziția pacienților tratamente avansate de remodelare corporală, slăbire rapidă, epilare definitivă cu laser, estetică corporală și estetică facială.

Rezultatele remarcabile de care ne bucurăm în urma tratamentelor efectuate la QEstetic nu ar fi însă posibile fără echipamentele state-of-the-art, disponibile în premieră în Iași și în zona Moldovei.

Aparatura de top care ajută la parcurgerea mai ușoară a drumului către corpul dorit:

Dermapen 4
Endymed 3DEEP
Jetpeel
Liposonix
Primelase HR Excellence
Hydracool Plus

Dermapen 4

Tratamentul cu Dermapen 4 este folosit în mezoterapie, tehnică medicală minim invazivă de estetică medicală care oferă posibilitatea de a obține o reîntinerire fără bisturiu, cu recuperare rapidă.

Dermapen 4

Ce tratăm cu Dermapen 4? Ridurile de expresie, acneea, liniile din jurul buzelor, cicatricile, celulita, vergeturile, hiperpigmentarea și porii dilatați. Dermapen 4 tratează de asemenea și zona scalpului și regenerează părul.

În ultimii ani, Dermapen 4 a devenit unul dintre cele mai solicitate tratamente faciale, fiind adoptat și de numeroase persoane publice. Costurile unui tratament cu Dermapen 4 sunt de circa 400 Ron, iar la QEstetic pacienții beneficiază de prețuri speciale la achiziția unui abonament cu 4-6-8 ședințe.

Endymed 3DEEP

EndyMed PRO 3Deep este o inovație în ceea ce privește tehnologia cu radiofrecvență. Acesta este ideal pentru tratamente împotriva reducerii ridurilor, a laxității pielii, conturarea formei feței, tratarea cicatricilor sau chiar îmbunătățirea și tonifierea pielii, subțierea brațelor și a genunchilor.

EndyMed este lider în industrie, dezvoltând sisteme unice și inovatoare, utilizate în mii de tratamente în întreaga lume în fiecare an. Oferă soluții estetice de top, prin tratamente sigure și eficiente pentru față, gât și corp.

EndyMed 3Deep

Un tratament cu EndyMed poate dura, în funcție de zona tratată, de la 10 minute până la 115 minute. În ceea ce privește costurile, există de asemeni fluctuații în funcție de zona corpului sau a feței, prețurile pornind de la 50 de Ron.

În prezent, QEstetic este singura locație din zona Moldovei care oferă tratamente profesionale cu Endymed 3DEEP.

JetPeel

JetPeel reprezintă tratamentul de hidratare facială este acționează pe baza tehnologiei preluate din industria aerospațială. Tehnica sa presupune livrarea către țesut a unui amestec de soluție-aer cu o viteză foarte mare (200 m/s).

JetPeel

JetPeel este singura procedură care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluții active. În funcție de zona tratată, costurile sunt cuprinse între 200 -500 de Ron pe procedură.

QEstetic este singurul centru de frumusețe din Iași în care pot fi făcute procedurile cu JetPeel.

Liposonix

Liposonix este alternativa non-invazivă și non-chirurgicală a liposucției.

Liposonix

Aceasta acţionează în vederea distrugerii celulei adipoase, cu ajutorul ultrasunetelor de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds).

Aparatul acționează cu succes în zone în care grăsimea nu cedează sau o face mai greu, precum abdomen, coapse, spate, fese.

În prezent, în Iași, procedurile cu Liposonix pot făcute doar la centrul de frumusețe QEstetic.

Primelase HR Excellence

Primelase HR Excellence este un laser de top și deține una dintre cele mai înalte puteri de pe piață (4800 W). De asemenea, are o tehnologie unică de reducere a disconfortului din timpul tratamentului de epilare definitivă.

Primelase HR Excellence

Primelase Excellence este primul aparat cu laser care combină diferite lungimi de undă pentru îndepărtarea părului de pe toate tipurile de piele, inclusiv de pe pielea bronzată. Datorită puterii sale ridicate, pot obține rezultate mult mai rapid, iar ședințele sunt nedureroase.

QEstetic este în prezent unul din cele trei centre care oferă tratamente de epilare definitivă de calitate superioară, folosind tehnica Primelase Excellence.

Vezi mai multe despre epilarea definitivă cu laser aici.

Hydracool plus

Hydracool Plus este un sistem multifuncțional care reușește să combine 4 tehnologii într-o singură platformă: Tehnologia AquaB, Tehnologia ViborX, Tehnologia Collagen+ și Tehnologia UltraB.

Hydracool Plus

Care sunt rezultatele pe care un tratament cu Hydracool Plus le poate oferi?
• Exfoliere și curățare profundă a pielii
• Hidratare de durată
• Fermitate
• Rejuvenare facială
• Refacerea elasticității pielii
• Oferirea de strălucire.

QEstetic este singurul centru de frumusețe din Iași în care se poate beneficia de tratamentele cu Hydracool Plus.

QEstetic pune mare accent pe calitate și pe rezultate durabile, motiv pentru care oferă pacienților doar servicii de înaltă calitate, executate cu aparatură de top și tehnologie de ultimă generație.

Dacă încă nu ești hotărâtă cu privire la tratamentul pe care vrei să îl urmezi, contactează echipa QEstetic, iar specialiștii noștri te vor ajuta să alegi tratamentul potrivit ție și nevoilor tale.

Call Now Button