liposonix-remodelare-corporala

Liposonix – tehnologia inovativă pentru remodelarea corporală

Liposonix – Cea mai eficientă metodă pentru remodelarea corporală

Liposonix este metoda non-invazivă și non-chirurgicală pentru îndepărtarea grăsimilor, fiind o alternativă a liposucției. Energia ultrasunetelor este utilizată cu intensitate ridicată concentrată (HIFU), astfel încât grăsimea să fie îndepărtată definitiv.

Tratamentul cu Liposonix presupune reducerea centimetrilor într-un mod rapid, astfel încât persoanele care îl aleg, să se apropie de dimensiunea dorită. Procedura se poate realiza pe zone cu o grosime a stratului adipos de minimum 2.5 centimentri, cu o stare generală bună de sănătate.

Este cunoscut faptul că acumularea grăsimilor nu este la fel pentru toate persoanele, iar unele proceduri pot fi mai mult sau mai puțin eficiente, în funcție de corpul fiecăruia. Liposonix este însă procedura care se adaptează complet nevoilor specifice ale pacientului, permițând de asemenea și un control absolut asupra cantității de energie utilizată.

Modul de acțiune

Liposonix are ca scop eliminarea celulei adipoase, prin transmiterea ultrasunetelor de mare intensitate HIFU. Ultrasunetele funcționează pe principiul propagării, reflectării și absobției de unde, în funcție de mediu și de țesut. Temperatura țesutului este ridicată, după care este erodat termic. Liposonix permite micșorarea ariei de acțiunea pentru un control exact al modului și locului în care energia este livrată. În acest fel fiecare pacient se poate bucura de un tratament personalizat.

Datorită energiei cu ultrasunete pe care o utilizează, se realizează o penetrare a straturilor pielii, ajungându-se la țesutul gras. În acest fel nu sunt afectate pielea sau țesuturile adiacente. Țesutul adipos este prelucrat în mod natural, iar rezultatele dorite se obțin după o singură ședință.

Tratamentul este considerat revoluționar, putând înlocui cu ușurință o liposucție. Celulele adipoase sunt distruse fără bisturiu, într-o singură ședință. De asemenea, acesta are puterea de a genera producerea de colagen nou. După o ședință Liposonix, țesutul este cu până la 30% mai ferm și mai elastic.

Liposonix acționează cu succes asupra stratului adipos din zone precum coapse, fese, abdomen, spate.

Efectele tratamentului cu Liposonix

Principalele efecte pe care tratamentul cu Liposonix le produce sunt:

  • Slăbirea și strângerea pielii;
  • Arderea grăsimilor corporale;
  • Remodelarea corporală, îmbunătățirea eficientă a formei corpului;
  • Îndepărtarea grăsimilor depozitate local;
  • Reducerea celulitei și îmbunătățirea elasticității pielii;
  • Eliminarea/corecția cicatricilor postpartum;
  • Accelerarea metabolismului.

Se merită investiția într-un tratament cu Liposonix?

Cu siguranță! Iar rezultatele persoanelor care au ales până acum procedura, vorbesc de la sine.

Procedura este non-invazivă, nu presupune injectări, răni pe durata tratamentului sau în urma acestuia. De asemenea, procedura este 100% sigură. Zonele țintă sunt tratate selectiv, iar celulele grase sunt îndepărtate din organism cu ajutorul metabolismului natural.

Tratamentul nu are efecte secundare, iar rezultatele apar rapid și sunt de durată. Un tratament cu durata de o oră este suficient pentru a elimina un strat adipos cu până la 2.5 cm, mai exact circa o mărime la îmbrăcăminte.

Rezultatele pot fi observate într-un interval de la 8 până la 12 săptămâni, perioadă care este necesară organismului pentru eliminarea țesutului de grăsime distrus în mod natural, prin metabolizare.

Vezi rezultate aici!

QEstetic Iași pune la dispoziția pacienților proceduri de remodelare corporală cu Liposonix, fiind singura clinică din regiune ce dispune de un asemenea aparat. Procedura este ideală atât pentru femei cât și pentru bărbați, înregistrând rezultate pozitive de ambele părți.

Call Now Button