fbpx

CrioSculpting cu Define

Define – tehnologie de ultima generatie

Cât timp durează tratamentul CrioSculpting Define ?

În funcție de grosimea tesutului adipos, un tratament poate dura 50 si 70 de minute. O sedinta de 70 de minute poate duce la scaderea cu 8 centimetri a grosimii tesutului adipos. 

Ce vor experimenta pacientii?

Tesutul adipos in exces este atras prin vacuum de catre aplicatorii Define, astfel circulatia sangvina va fi intrerupta temporar. Acest fapt are ca si beneficiu facilitarea confortului pacientului, in timpul tratamentului. Masajul post-inlaturare aplicatori repune sangele in miscare, iar pacientul poate simti dureri de intensitate medie.

Exista posibilitatea ca in maximum doua saptamani post-sedinta, zona tratata sa se simta usor amortita si, in unele cazuri, sa apara echimoze (vanatai).

Extraordinar este faptul ca rezultatele sunt vizibile in primele 3 saptamani, chiar dupa prima sedinta.

Activitatile zilnice nu sunt afectate, insa recomandam pacientilor sa nu utilizeze proceduri precum terapii laser sau masajele, imediat dupa tratamentul Define, deoarece pot contribui la senzatia de disconfort.

Cum functioneaza CrioSculpting Define?

O sedinta de CrioSculpting cu Define presupune:

• Montarea aplicatorilor pe zona de tratament aleasa. Un avantaj major il reprezinta faptul ca se pot trata simultan pana la 4 zone  diferite ale corpului, prin intermediul aplicatorilor dedicati.
• Imediat ce aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate.
• Pe zona de tratament incepe sa scada circulatia sangvina, permitand  astfel atat un control targetat, cat si reducerea disconfortului pacientului.
• Cu ajutorul placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C.
• Dupa deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza imediat un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.
• Post-tratament, grasimea in exces va fi eliminata in mod natural, pe parcursul a 8-12 saptamani, prin sistemul limfatic. Astfel rezultatul final va fi observat cel mai bine la finalul celor 12 saptamani.

Pe ce zone poate fi aplicat tratamentul CrioSculpting Define?

Zonele pe care poate fi aplicat tratamentul sunt: abdomen, spate, fese, coapse, solduri, genunchi, brate, piept, inghinal, barbie (gusa).

Rezultate obtinute cu CrioSculpting Define

COOLTECH DEFINE – Functionalitate si caracteristici

Cooltech Define este un sistem de crio-sculptare conceput pentru reducerea tesutului adipos folosind tehnica de “racire 360”. Pliul adipos este atras in aplicator prin vacuum si este aplicata o racire controlata pe zona de tratament. Cu ajutorul celor 9 aplicatori diferiti, Cooltech Define poate trata grasimea localizata din zone multiple ale corpului, permitand reconturarea completa intr-un timp record.

Intr-o singura sedinta se pot trata 4 zone diferite, in mod independent, permitand slabirea localizata intr-un numar minim de sesiuni, ceea ce inseamna rezultate rapide pentru pacient.

Call Now Button