fbpx

Slăbire rapidă cu BodySculptor ExCell +

Home / Servicii estetica / REMODELARE CORPORALĂ / Slăbire rapidă cu BodySculptor ExCell +
slabire-rapida

Slăbire intensivă cu BodySculptor ExCell +

 

 

Îmbină slăbirea cu starea de bine

Frumusețea completă înseamnă a arăta bine, dar și a te simți bine, a fi în formă și a avea energie. Q Estetic vă prezintă o procedură sigură și eficientă, care îmbina slăbirea cu starea de bine.

BodySculptor este un dispozitiv recunoscut internațional pentru tehnica sa de slăbire rapidă, agreat și utilizat cu succes de profesioniștii din domeniul health and beauty.

Tehnologia BodySculptor se bazează pe îmbinarea unei tehnici eficiente de slăbire cu beneficiile drenajului limfatic prin micropresiune. În numai câteva ședințe, puteți obține scăderea rapidă în centimetri, reducerea celulitei și o mai mare fermitate a pielii.

slabire-rapida-body-sculptor

Cum funcționează

BodySculptor generează câmpuri magnetice alternante de frecvență joasă, asociate cu micropresiuni, pentru a micșora și reduce grăsimea corporală, prin stimularea mecanismelor biologice ale lipolizei.

Pasul 1. Dispozitivele BodySculptor generează un câmp BioEnergetic complet inofensiv pentru piele și organism

Pasul 2. Câmpul BioEnergetic BodySculptor stimulează canalele de calciu ale membranelor musculare cauzând contracții musculare imperceptibile.

Pasul 3. Contracția imperceptibilă a mușchilor stimulează consumul de energie și eliberarea celulelor adipoase.

Pasul 4. Proprietățile stimulative ale dispozitivului profesional de slăbire BodySculptor sunt însoțite de o senzație de relaxare a mușchilor, care aduce o îmbunătățire a tonusului general și a stării de bine.

 

Accesorii

Aceste două tehnici funcționează în paralel cu ajutorul accesoriilor:

– două ghete de micropresiune, care încorporează sistemul de câmp magnetic pentru a trata zonele acoperite

– două accesorii pentru brațe, cu inducție bio-magnetică

– o mască facială cu inducție biomagnetică

Tratamentul acționează simultan asupra tuturor suprafețelor corpului: față, brațe, talie, șolduri, fese, coapse, genunchi și glezne.

Rezultate

– Reduce circumferința taliei cu până la 6 centimetri, iar a șoldurilor cu până la 7,2 centimetri

– Crește fermitatea pielii în zonele tratate

– Reduce celulita

Pentru atingerea obiectivului un abdomen plat și coapse mai subțiri, se recomandă 12 ședințe a câte minim 30 de minute.

 

Relaxare și slăbire cu BodySculptor

În timpul tratamentului de slăbire rapidă nu trebuie decât să vă relaxați și să vă bucurați de senzația de căldură blândă și de relaxare intensă. Vă recomandăm o cură de 12 ședințe, fie că este varianta intensivă (o ședință pe zi, timp de două săptămâni), fie varianta tradițională (două ședințe pe săptămână, timp de 6 săptămâni).

Ședințele sunt nedureroase, iar dumneavoastră experimentați un profund sentiment de stare de bine și de relaxare. Tratamentul BodySculptor este ideal pentru toate persoanele (femei și bărbați) care doresc să își recapete formele și doresc să slăbească sănătos, fără efecte adverse asupra organismului.

 

Recomandări

Pentru a maximiza rezultatele tratamentului prin procedura BodySculptor, este important să respectați următoarele recomandări:

– nu mâncați nimic cel puțin 2 ore după efectuarea procedurilor

– nu mâncați carbohidrați la mai puțin de 6 ore după tratament

– faceți mișcare (exerciții fizice moderate) de cel puțin 3 ori pe săptămână, câte 30 de minute

 

Cu programul de slăbire BodySculptor, veți pierde până la 6 cm în circumferința taliei și până la 7 cm la talie. Scapă de 2 mărimi la îmbrăcăminte în 12 ședințe!

Call Now Button