Hiperpigmentare

therapeel

THERAPEEL® F8 & THERAPEEL® F12

CE ESTE THERAPEEL® F8?

Therapeel® F8 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic, complex AHA (acid citric, malic și lactic) si floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu un pH mediu de 3,0-4,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • ACIDUL CITRIC – Efect depigmentare, uniformizarea tonului pielii. Acidul citric este un agent de depigmentare eficient care inhibă producția melaninei.
 • ACIDUL LACTIC – Efect exfoliere, hidratare, bacteriostatic, creșterea nivelului ceramidelor. Acidul lactic este un AHA foarte fin – perfect pentru tenul sensibil, care nu poate tolera concentrații înalte de acid glicolic. Exfoliează, hidratează și deschide tonul pielii. Are proprietăți bacteriostatice, crește nivelul ceramidelor, menține pH-ul natural al pielii.
 • ACID MALIC – Efect anti-rid, lifting și hidratare. Reducerea ridurilor fine, reducerea hiperpigmentațiilor, exfoliere ușoară. Îmbunătățește aspectul general al pielii, lăsând-o catifelată
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII: Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate.

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Malic Acid, Phloretin, Citric Acid, Lactic Acid, Aqua, Ammonium Lactate

CE ESTE THERAPEEL® F12?

Threapeel® F12 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic și floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu pH 4,0-5,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant. anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII:Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Phloretin, Aqua.

MELANOSTOP TRAN3X PEELING

Ce este Melanostop Tran3x Peeling?

MELANOSTOP PEEL este o combinație folosită pentru tratarea pigmentării epidermice dificile și este formata din acid azelaic, resorcinol și acid fitic.
Această combinație de exfolianți chimici inhibă formarea de pigmentări anormale de melanină și rupe coeziunea stratului cornean al keratinocitelor.
MELANOSTOP PEEL reînnoiește epiderma, crescând grosimea acesteia și ușorând pielea prin acțiunea următoarelor ingrediente:

 • Acidul azelaic inhibă melanocitele și ajută la normalizarea procesului de keratinizare.
 • Resorcinolul este un cheratolitic – modifică permeabilitatea membranelor celulare. Combate hiperpigmentarea și are un efect de albire.
 • Acidul fitic acționează ca agent puternic de chelare a cuprului, cuprul fiind un cofactor esențial pentru activarea tirozinazei. Are efecte depigmentante și antioxidante.

Peeling ce conține acid azelaic 20%, acid phytic 6%, resorcinol 1-% si acid tranexamic 3% – pH 1.3.

Este un dispozitiv medical utilizat ca si o masca chimica exfolianta indicat a se utiliza impotriva pigmentarilor superficial si epidermale, lentigo solar, efelide, fotoaging, cicatrici superficiale. Este indicat pentru fototipurile de piele de la I la IV.

Sunt necesare 6 ședințe de tratament cu un interval de minim 2 săptămâni între ședinte.

Peeling ce conține acid azelaic 20%, acid phytic 6%, resorcinol 1-% si acid tranexamic 3% – pH 1.3.

Este un dispozitiv medical utilizat ca si o masca chimica exfolianta indicat a se utiliza impotriva pigmentarilor superficial si epidermale, lentigo solar, efelide, fotoaging, cicatrici superficiale. Este indicat pentru fototipurile de piele de la I la IV.

Sunt necesare 6 ședințe de tratament cu un interval de minim 2 săptămâni între ședinte.

hiperpigmentare-cosmelan

COSMELAN

Ce este COSMELAN?

Tratamentul nr. 1 mondial în cadrul tratamentelor de depigmentare!

Pigmentările sunt o problemă globală în creștere, care afectează mai mult de 90% din adulții de peste 50 de ani.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei probleme, Mesoestetic a creat 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗟𝗔𝗡, formula ideală în lupta împotriva petelor. Este un tratament cunoscut în intreaga lume datorită rezultatelor extraordinare obținute în lupta zilnică cu petele cutanate inestetice.

Crema conține ingrediente ce decolorează și conferă luminozitate pielii. Petele se reduc sau dispar, principalul rol fiind de atenuare sau eradicare a imperfecțiunilor pigmentare de origine melanică localizate pe față, gât, decolteu și mâini.

Acțiunea complementară a fazelor asigură eficiență mai mare a depigmentarii, confort sporit în timpul tratamentului și risc scăzut de repigmentare.

Cum se dăsfășoară tratamentul de hiperpigmentare cu Cosmelan?

Tratamentul se desfășoară în 4 etape necesare pentru a-și atinge obiectivul:
Faza 1: depigmentare intensă – se realizează doar în cabinet
Faza 2: continuarea procesului de depigmentare – se realizează acasă
Faza 3: controlul hiperpigmentarii – se realizează acasă
Faza 4: controlul reapariției – se realizează acasă

Tot ce trebuie sa stii despre Cosmelan:

– Foarte eficient în melasmă și alte tipuri de pete hiperpigmentare.
– Rezultate clinice excelente.
– Recomandat tuturor tipurilor de piele.

hiperpigmentare-prxt33

PEELING REJUVENARE ȘI BIOREVITALIZARE: PRX-T33

Ce este Peeling PRX-T33?

Fără frosting | Fără exfoliere | Fără fotosensibilizare (se poate efectua și vara)

Singurul dispozitiv medical de rejuvenare și biorevitalizare fără ace!

Peeling PRXT33 este o metodă inovatoare unică pentru biorevitalizarea pielii, fără injecții, fără descuamare ca în cazul peelingului clasic, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectuează în orice anotimp, inclusiv vara.

PRX-T33 este un gel inovator ce combină TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic și peroxid de hidrogen H2O2) ce stimulează formarea de colagen nou în piele, cu efect de biorevitalizare și regenerare.

Beneficii PRX-T33

 • actionează ca un primer efectuat înaintea altor tratamente, îmbunatățind rezultatele
 • în combinatie cu alte tratamente se obține un rezultat superior celor două interventii efectuate separat (1+1>2)
 • nu dă fotosensibilizare, poate fi efectuat în siguranță în orice anotimp, inclusiv vara
 • metoda non-invazivă
 • fără durere
 • fără descuamare
 • vă puteți relua activitățile imediat după tratament

Indicatii realizare tratament PRX-T33

 • reducerea ridurilor fine
 • piele fotoîmbătrânită
 • curățarea pielii și scăderea tendinței de formare a punctelor negre
 • piele lipsită de fermitate
 • uniformizează culoare pielii

Indicații post tratament:

 • Evitarea expunerii la soare/solar timp de 2-4 săptămâni înainte și după tratament;
 • Aplicarea cremei de protecție solară cu factor SPF50 dimineața și reaplicarea de 2-3 ori pe parcursul zilei
 • Aplicarea unei creme cu rol nutritiv seara, după spălare, înainte de a merge la culcare
 • Evitarea utilizării compușilor cu alcool.

Reacții adverse:

Nu există reacții adverse după efectuarea procedurii

Rezultate

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta. Pielea capata un aspect radiant, intinerit, proaspat, neted, imperfectiunile sunt diminuate.

Tratamentul complet consta in efectuarea unui protocol de 4-5 sedinte, 1 sedinta la 7-10 zile.

Procedura este efectuata de medicul dermatolog!

close

10% REDUCERE pentru răsfățul tău!

Îți păstrăm datele in siguranță.
Citește politica de confidențialitate.
Call Now Button
Open chat