fbpx

Hiperpigmentare

therapeel

THERAPEEL® F8 & THERAPEEL® F12

CE ESTE THERAPEEL® F8?

Therapeel® F8 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic, complex AHA (acid citric, malic și lactic) si floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu un pH mediu de 3,0-4,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • ACIDUL CITRIC – Efect depigmentare, uniformizarea tonului pielii. Acidul citric este un agent de depigmentare eficient care inhibă producția melaninei.
 • ACIDUL LACTIC – Efect exfoliere, hidratare, bacteriostatic, creșterea nivelului ceramidelor. Acidul lactic este un AHA foarte fin – perfect pentru tenul sensibil, care nu poate tolera concentrații înalte de acid glicolic. Exfoliează, hidratează și deschide tonul pielii. Are proprietăți bacteriostatice, crește nivelul ceramidelor, menține pH-ul natural al pielii.
 • ACID MALIC – Efect anti-rid, lifting și hidratare. Reducerea ridurilor fine, reducerea hiperpigmentațiilor, exfoliere ușoară. Îmbunătățește aspectul general al pielii, lăsând-o catifelată
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII: Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate.

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Malic Acid, Phloretin, Citric Acid, Lactic Acid, Aqua, Ammonium Lactate

CE ESTE THERAPEEL® F12?

Threapeel® F12 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic și floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu pH 4,0-5,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant. anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII:Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Phloretin, Aqua.

MELANOSTOP TRAN3X PEELING

Ce este Melanostop Tran3x Peeling?

MELANOSTOP PEEL este o combinație folosită pentru tratarea pigmentării epidermice dificile și este formata din acid azelaic, resorcinol și acid fitic.
Această combinație de exfolianți chimici inhibă formarea de pigmentări anormale de melanină și rupe coeziunea stratului cornean al keratinocitelor.
MELANOSTOP PEEL reînnoiește epiderma, crescând grosimea acesteia și ușorând pielea prin acțiunea următoarelor ingrediente:

 • Acidul azelaic inhibă melanocitele și ajută la normalizarea procesului de keratinizare.
 • Resorcinolul este un cheratolitic – modifică permeabilitatea membranelor celulare. Combate hiperpigmentarea și are un efect de albire.
 • Acidul fitic acționează ca agent puternic de chelare a cuprului, cuprul fiind un cofactor esențial pentru activarea tirozinazei. Are efecte depigmentante și antioxidante.

Peeling ce conține acid azelaic 20%, acid phytic 6%, resorcinol 1-% si acid tranexamic 3% – pH 1.3.

Este un dispozitiv medical utilizat ca si o masca chimica exfolianta indicat a se utiliza impotriva pigmentarilor superficial si epidermale, lentigo solar, efelide, fotoaging, cicatrici superficiale. Este indicat pentru fototipurile de piele de la I la IV.

Sunt necesare 6 ședințe de tratament cu un interval de minim 2 săptămâni între ședinte.

Peeling ce conține acid azelaic 20%, acid phytic 6%, resorcinol 1-% si acid tranexamic 3% – pH 1.3.

Este un dispozitiv medical utilizat ca si o masca chimica exfolianta indicat a se utiliza impotriva pigmentarilor superficial si epidermale, lentigo solar, efelide, fotoaging, cicatrici superficiale. Este indicat pentru fototipurile de piele de la I la IV.

Sunt necesare 6 ședințe de tratament cu un interval de minim 2 săptămâni între ședinte.

hiperpigmentare-cosmelan

COSMELAN

Ce este COSMELAN?

Tratamentul nr. 1 mondial în cadrul tratamentelor de depigmentare!

Pigmentările sunt o problemă globală în creștere, care afectează mai mult de 90% din adulții de peste 50 de ani.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei probleme, Mesoestetic a creat 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗟𝗔𝗡, formula ideală în lupta împotriva petelor. Este un tratament cunoscut în intreaga lume datorită rezultatelor extraordinare obținute în lupta zilnică cu petele cutanate inestetice.

Crema conține ingrediente ce decolorează și conferă luminozitate pielii. Petele se reduc sau dispar, principalul rol fiind de atenuare sau eradicare a imperfecțiunilor pigmentare de origine melanică localizate pe față, gât, decolteu și mâini.

Acțiunea complementară a fazelor asigură eficiență mai mare a depigmentarii, confort sporit în timpul tratamentului și risc scăzut de repigmentare.

Cum se dăsfășoară tratamentul de hiperpigmentare cu Cosmelan?

Tratamentul se desfășoară în 4 etape necesare pentru a-și atinge obiectivul:
Faza 1: depigmentare intensă – se realizează doar în cabinet
Faza 2: continuarea procesului de depigmentare – se realizează acasă
Faza 3: controlul hiperpigmentarii – se realizează acasă
Faza 4: controlul reapariției – se realizează acasă

Tot ce trebuie sa stii despre Cosmelan:

– Foarte eficient în melasmă și alte tipuri de pete hiperpigmentare.
– Rezultate clinice excelente.
– Recomandat tuturor tipurilor de piele.

hiperpigmentare-prxt33

PEELING REJUVENARE ȘI BIOREVITALIZARE: PRX-T33

Ce este Peeling PRX-T33?

Fără frosting | Fără exfoliere | Fără fotosensibilizare (se poate efectua și vara)

Singurul dispozitiv medical de rejuvenare și biorevitalizare fără ace!

Peeling PRXT33 este o metodă inovatoare unică pentru biorevitalizarea pielii, fără injecții, fără descuamare ca în cazul peelingului clasic, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectuează în orice anotimp, inclusiv vara.

PRX-T33 este un gel inovator ce combină TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic și peroxid de hidrogen H2O2) ce stimulează formarea de colagen nou în piele, cu efect de biorevitalizare și regenerare.

Beneficii PRX-T33

 • actionează ca un primer efectuat înaintea altor tratamente, îmbunatățind rezultatele
 • în combinatie cu alte tratamente se obține un rezultat superior celor două interventii efectuate separat (1+1>2)
 • nu dă fotosensibilizare, poate fi efectuat în siguranță în orice anotimp, inclusiv vara
 • metoda non-invazivă
 • fără durere
 • fără descuamare
 • vă puteți relua activitățile imediat după tratament

Indicatii realizare tratament PRX-T33

 • reducerea ridurilor fine
 • piele fotoîmbătrânită
 • curățarea pielii și scăderea tendinței de formare a punctelor negre
 • piele lipsită de fermitate
 • uniformizează culoare pielii

Indicații post tratament:

 • Evitarea expunerii la soare/solar timp de 2-4 săptămâni înainte și după tratament;
 • Aplicarea cremei de protecție solară cu factor SPF50 dimineața și reaplicarea de 2-3 ori pe parcursul zilei
 • Aplicarea unei creme cu rol nutritiv seara, după spălare, înainte de a merge la culcare
 • Evitarea utilizării compușilor cu alcool.

Reacții adverse:

Nu există reacții adverse după efectuarea procedurii

Rezultate

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta. Pielea capata un aspect radiant, intinerit, proaspat, neted, imperfectiunile sunt diminuate.

Tratamentul complet consta in efectuarea unui protocol de 4-5 sedinte, 1 sedinta la 7-10 zile.

Procedura este efectuata de medicul dermatolog!

PEELING CHIMIC DE BIOREVITALIZARE ȘI BIO STIMULARE: BioRePeelCl3

Ce este BioRePeelCl3?

BioRePeelCl3 este un peeling de biorevitalizare și bio stimulare, un tratament inovator care folosește o tehnologie bifazică patentată, cu acțiune revitalizantă.

BioRePeelCl3 are un efect asemănător unui peeling chimic de intensitate medie, însă are avantajul că pătrunde în straturile profunde ale dermului și stimulează regenerarea acestuia fără a afecta stratul exterior al pielii.

Prin efectul de exfoliere favorizează refacerea celulară, eliminând majoritatea celulelor externe deteriorate și asistând la producția de colagen nou.

Beneficiile BioRePeelCl3

 • este o procedură nedureroasă, fără ace
 • nu apare fotosensibilizarea, deci poate fi efectuat în orice anotimp, inclusiv VARA
 • nu necesită anestezie sau timp de recuperare
 • poate fi efectuat pe față, gât, decolteu, mâini, genunchi, picioare
 • este potrivit pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de piele
 • rezultate imediate, fără semne post-tratament

Cum acționează BioRePeelCl3?

Față de alte peelinguri de acest tip, BioRePeelCl3 conține pe lângă acizii exfolianți și un complex de vitamine și aminoacizi esențiali pentru piele.

Acidul salicilic și acidul lactobionic contribuie la o stimulare profundă a regenerării cutanate și a proceselor de biosinteză, care restaurează structura pielii.

De câte ședințe am nevoie?

O singură ședință de tratament este necesară pentru reîmprospătarea pielii.

În cazul în care vrei să tratezi anumite particularități ale pielii, sunt necesare 4 – 6 ședințe la un interval de 10 – 12 zile în funcție de recomandările medicului dermatolog.

Care sunt efectele BioRePeelCl3?

 • exfoliază pielea în profunzime
 • revitalizează pielea
 • diminuează porii și reglează excesul de sebum
 • reduce acneea prin proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatoare, precum și petele și cicatricile cauzate de acnee
 • estompează petele pigmentare
 • reduce liniile fine și ridurile
 • îmbunătățește textura pielii.

dermamelan-depigmentare

DERMAMELAN

DERMAMELAN – Liderul mondial în depigmentare

Dermamelan este cel mai puternic tratament medical pentru depigmentare, cu acțiune intensivă împotriva melaninei. Dermamelan reduce și elimină depunerile și producția de melanină.

Dermamelan are la bază o formulă ultraperformantă, ce acționează în diferite etape ale melanogenezei.

Conține o substanță activă mai mare față de Cosmelan, ceea ce îl face cel mai eficient peeling facial.

 

Proprietăți:

 • Este un tratament sigur, ce poate fi efectuat pe orice tip de piele, în orice perioadă a anului
 • Eficiență maximă în tratamentul decolorării tegumentare hormonale, mai ales a melasmei
 • Conține agenți de iluminare cu efect imediat
 • Reglează producția de sebum și reduce porii dilatați
 • Stimulează producția de colagen
 • Albește pete precum pistrui, pete hiperpigmentare post inflamație sau post expunere la soare

Indicații de tratament:

 • Tratamentul melasmei vechi, rezistente la tratament, recidivante
 • Ședință unică în cabinet și tratament personalizat acasă
 • Eficacitate dovedită clinic și în laborator
 • Satisfacție înaltă a pacienților
 • Peste 500.000 de pacienți în lume
 • Tratamentul premium recomandat de specialiști la nivel internațional
 • Potrivit tuturor tipurilor de ten
 • Îmbogățit și cu un complex de ingrediente suplimentare pentru protecția și revitalizarea pielii

Modul de efectuare a tratamentului

Tratamentul se efectuează în 2 etape
1 – Prima etapă a tratamentului are loc în cabinetul doctorului, care curăță și degresează pielea, apoi aplică crema Dermamelan 1 ce are culoare brună/galbenă.
2 – Cea de a doua etapă are loc acasă, unde după câteva ore (durată stabilită de către medic în funcție de fototipul pielii și tipul de preparat aplicat) pacientul poate îndepărta masca cu apă. Trebuie aplicată timp de 2-3 luni crema Dermamelan 2, iar în fază inițială crema Hydravital K, cu rol de hidratare și antiinflamator.

 

Durata tratamentului

Tratamentul are o durată de 2-3 luni.

Ingrediente active:

 • Acid azelaic și acid koic: activi care acționează pe post de agenți antibacterieni, reglează producția de sebum și inhibă sinteza de tirozinază
 • Alpha-arbutină: inhibă de asemenea sinteza de tirozinază
 • Extract de rumex: un inhibator puternic de tirozinază, care are acțiuni împotriva roșeței
 • Complex tirozinol: inhibă tirozinaza și sinteza de melanină
 • Extract de aloe vera și de lemn dulce
 • Niacinamide, bisabolol, acid salicilic
 • Vitamina A: rol în rejuvenare și regenerarea celulară
 • Vitamina C: proprietăți antioxidante, cu rol în stimularea sintezei de colagen și întărirea vaselor de sânge
 • Vitamina E: rol antioxidant

Efecte obținute

Cele mai bune rezultate se obțin odată cu decolorarea ce apare ca urmare a dezechilibrelor hormonale (melasmei) la pacienții cu piele grasă și mixtă.

 • Elimină leziunile pigmentare
 • Reglează secreția sebacee
 • Reduce porii
 • Conferă strălucire

FILLMED® BRIGHT PEEL

FILLMED BRIGHT PEEL

Fillmed Paris este un producător de produse cosmetice profesionale pe bază de acid hialuronic de înaltă calitate. Cu o rețea de distribuție globală și o reputație bazată pe cele mai înalte standarde de siguranță, Fillmed oferă pacienților rezultate ce păstrează expresia naturală a feței.

Bright Peel a fost conceput pentru a trata petele pigmentare și pentru a oferi luminozitate pielii, ducând PH-ul pielii la 1.5.

Este o combinație unică de gluconolactonă cu acizi fitic, citric și glicolic. Bright Peel uniformizează instant pielea și acționează pe termen lung la îmbunătățirea pigmentării. A fost creat pentru pielea normală.

 

Proprietăți:

 • Reduce aspectul petelor pigmentare și a ridurilor
 • Oferă strălucire pielii
 • Ajută la îndepărtarea celulelor moarte, lăsând pielea fină și luminoasă
 • Este un tratament ideal pentru îndepărtarea primelor semne de îmbătrânire, fără ace și fără injecții
 • Este o metodă non-invazivă de eliminare a ridurilor
 • Nu este necesară pregătirea prealabilă a pielii

Câte tratamente sunt necesare?

Sunt necesare 4 tratamente, efectuate la 2 săptămâni distanță.

Contraindicații

 • Nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează.
 • De asemenea, nu se recomandă persoanelor care au suferit recent o intervenție chirurgicală cu laser sau care au afecțiuni ale pielii, precum exczeme.
 • Se recomandă evitarea expunerii la soare în primele 2 zile după tratament și utilizarea unei creme cu factor de protecție solară (SPF 50).
 • Posibile reacții adverse în urma tratamentului: descuamarea pielii, mâncărime, roșeață, edem.

FILLMED® TIME PEEL

FILLMED TIME PEEL

Fillmed Paris este un producător de produse cosmetice profesionale pe bază de acid hialuronic de înaltă calitate. Cu o rețea de distribuție globală și o reputație bazată pe cele mai înalte standarde de siguranță, Fillmed oferă pacienților rezultate ce păstrează expresia naturală a feței.

Time Peel a fost conceput pentru a trata liniile fine și ridurile specifice pielii îmbătrânite.

Este o combinație unică de gluconolactonă și acid glicolic, care duce PH-ul pielii la 1. Time Peel este un peeling puternic, ce poate fi realizat numai de către medicul dermatolog. Acest peeling este ideal ca soluție anti-îmbătrânire, special concepută pentru pacienții care vor să înlăture primele semne de îmbătrânire, fără ace sau injecții.

 

Proprietăți:

 • Înlătură liniile fine și ridurile
 • Oferă strălucire pielii
 • Ajută la îndepărtarea celulelor moarte, lăsând pielea fină și luminoasă
 • Este un tratament ideal pentru îndepărtarea primelor semne de îmbătrânire, fără ace și fără injecții
 • Este o metodă non-invazivă de eliminare a ridurilor
 • Nu este necesară pregătirea prealabilă a pielii

Câte tratamente sunt necesare?

Sunt necesare 4 tratamente, efectuate la 2 săptămâni distanță.

Contraindicații

 • Nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează.
 • De asemenea, nu se recomandă persoanelor care au suferit recent o intervenție chirurgicală cu laser sau care au afecțiuni ale pielii, precum exczeme.
 • Se recomandă evitarea expunerii la soare în primele 2 zile după tratament și utilizarea unei creme cu factor de protecție solară (SPF 50).
 • Posibile reacții adverse în urma tratamentului: descuamarea pielii, mâncărime, roșeață, edem.

Call Now Button