TRATAMENTE INJECTABILE

TRATAMENTE INJECTABILE

INJECTĂRI CU ACID HIALURONIC

Înaintarea în vârstă, fumatul sau expunerea la soare sunt doar câteva dintre cauzele care conduc la apariția ridurilor. Nici o cremă nu mai poate acoperi imperfecțiunile lăsate de trecerea timpului, așa că a sosit momentul să apelăm la produse care ne ajută să fim din nou tinere, frumoase și să zâmbim fără griji. Q Estetic îți oferă injectări cu acid hialuronic – formule unice, proiectate pentru rezultate imediate.

Acidul hialuronic sub formă injectabilă în riduri este un gel cu consistență omogenă care pătrunde cu ușurință în piele și îi conferă acesteia un aspect mai tânăr și o senzație de netezime și naturalețe. În clinica noastră utilizăm doar produse de calitate superioară cum sunt Juvéderm sau Teosyal. 

tratamente-injectabile

Anti aging facial mesotherapy with syringe closeup on woman face rictus

Ce riduri pot fi tratate?

Pot fi tratate ridurile statice datorate lipsei de volum (corectarea ridurilor fine, medii sau profunde faţă/gât, corectarea şanţurilor nazolabiale ale feţei). Poate fi utilizat şi în refacerea volumetrică a feţei, mărirea de buze, corectarea asimetriilor feței, atenuarea cearcănelor sau rejuvenarea mâinilor.

Cum se realizează injectarea?

Procedura durează în jur de 30 – 40 de minute. După instalarea anesteziei, medicul va injecta cantitatea necesară de acid hialuronic în zonele stabilite în prealabil.

La ce efecte secundare te poți aștepta?

După injectare, poate să apară o uşoară înroşire, o uşoară umflare sau învineţire în zona injectată. În acest caz, medicul te va sfatui să aplici pachetele cu gheață pe zona afectată. Aceste efecte secundare nu sunt de durată şi pot fi mascate cu ușurință cu ajutorul machiajului obișnuit.

Cât timp durează efectul injectării cu acid hialuronic?

Rezultatele estetice sunt imediate. Efectul de netezire al tratamentului durează 9 – 18 luni, în funcţie de produsul ales, cantitatea injectată, zona tratată, calitatea pielii, vârsta, modul de viaţă şi starea de sănătate.

 

Call Now Button
Messenger