fbpx

TRATAMENTE INJECTABILE

TRATAMENTE INJECTABILE

TRATAMENTE INJECTABILE CU ACID HIALURONIC

Înaintarea în vârstă, fumatul sau expunerea la soare sunt doar câteva dintre cauzele care conduc la apariția ridurilor. Nici o cremă nu mai poate acoperi imperfecțiunile lăsate de trecerea timpului, așa că a sosit momentul să apelăm la produse care ne ajută să fim din nou tinere, frumoase și să zâmbim fără griji. Q Estetic îți oferă injectări cu acid hialuronic – formule unice, proiectate pentru rezultate imediate.

Acidul hialuronic sub formă injectabilă în riduri este un gel cu consistență omogenă care pătrunde cu ușurință în piele și îi conferă acesteia un aspect mai tânăr și o senzație de netezime și naturalețe. În clinica noastră utilizăm doar produse de calitate superioară cum sunt Juvéderm, Teosyal sau Fillmed.

tratamente-injectabile

Anti aging facial mesotherapy with syringe closeup on woman face rictus

Ce riduri pot fi tratate?

Pot fi tratate ridurile statice datorate lipsei de volum (corectarea ridurilor fine, medii sau profunde faţă/gât, corectarea şanţurilor nazolabiale ale feţei). Poate fi utilizat şi în refacerea volumetrică a feţei, mărirea de buze, corectarea asimetriilor feței, atenuarea cearcănelor sau rejuvenarea mâinilor.

Cum se realizează injectarea?

Procedura durează în jur de 30 – 40 de minute. După instalarea anesteziei, medicul va injecta cantitatea necesară de acid hialuronic în zonele stabilite în prealabil.

La ce efecte secundare te poți aștepta?

După injectare, poate să apară o uşoară înroşire, o uşoară umflare sau învineţire în zona injectată. În acest caz, medicul te va sfatui să aplici pachetele cu gheață pe zona afectată. Aceste efecte secundare nu sunt de durată şi pot fi mascate cu ușurință cu ajutorul machiajului obișnuit.

Cât timp durează efectul injectării cu acid hialuronic?

Rezultatele estetice sunt imediate. Efectul de netezire al tratamentului durează 9 – 18 luni, în funcţie de produsul ales, cantitatea injectată, zona tratată, calitatea pielii, vârsta, modul de viaţă şi starea de sănătate.

Toxina botulinică- Tinerețe fără bisturiu

Ce este Toxina botulinică

Toxina botulinică este o proteină produsă în mod natural de către bacteria Clostridium botulinum. Aceasta este utilizată în cosmetică și medicina estetică pentru a trata ridurile dobândite ca rezultat al mișcărilor faciale normale. Toxina botulinică are capacitatea de a bloca semnalul pe care creierul îl transmite mușchilor, astfel că odată tratată o anumită zonă aceasta nu va mai reacționa mușchii rămânând imobili și de aici lipsa completă a ridurilor. Totusi acest efect nu este permanent, iar pentru a menține rezultatele e nevoie de repetarea injectării cu Toxina botulinică la intervale regulate de timp. 
În cadrul clinicii Q Estetic folosim injecții cu produsul Vistabel. 

Acidul hialuronic

Descrierea procedurii

Intervenția se realizează fără anestezie locală, injectarea determinând un disconfort de grad variabil de la individ la individ de scurtă durată. Tegumentul se dezinfectează și toxina botulinică este injectată în zonele de tratament (injectare superficială sub formă de papule sau profund intramuscular). La locul injectării pot să apară mici hemoragii punctiforme sau echimoze, care pot persista câteva ore, rar 3 – 5 zile.

Recomandări

După tratament zona nu se masează, nu se recomandă aplecarea (legarea pantofilor, ridicarea obiectelor de jos), poziția culcat sau activitate fizica intensă 5 – 6 ore după injectare. Este posibil să apară cefalee tranzitorie în ziua tratamentului, lucru care nu reprezinta însă reacție adversă, intoleranță, alergie sau efect toxic.

Repetarea procedurii

De regulă, repetarea tratamentului cu Toxina botulinică variază de la individ la individ. În funcție de zona tratată, doza de toxina botulinică utilizată și modul în care veți răspunde la toxina botulinică, repetarea tratamentelor va fi necesară la  3 – 6 luni.  Întregul tratament nu durează mai mult de 10 – 15 minute, pacientul fiind capabil să se întoarcă la activitățile obișnuite imediat după injectarea cu Toxina botulinică.

Mezobotox

Ce este Mezobotoxul?

Procesul de îmbătrânire cutanată implică degradarea treptată a fibrelor de colagen și elastină prin mecanisme legate de evoluția cronologică, de vârstă sau sub influența diverșilor factori de mediu ce acționează asupra pielii – fotoîmbătrânirea.

Mezobotox-ul este o procedură minim invazivă de corecție și tratament a pielii afectate de schimbările apărute în cursul procesului de îmbătrânire cutanată. Combină beneficiile mezoterapiei în îmbunătățirea aspectului și calității pielii, cu efectele benefice ale toxinei botulinice asupra primelor semne de îmbătrânire cutanată.  Procedura se poate efectua atât la nivelul feței, cât și la nivelul decolteului și al mâinilor, îmbunătățind aspectul și calitatea pielii în aceste zone.

Ce presupune procedura?

Procedura presupune diluarea unei cantități mici de botox în substanțe nutritive, cu vitamine și minerale și injectarea acestora în stratul superficial al pielii.

Substanțele sunt introduse în piele prin injectări multiple în straturile superficiale ale pielii, astfel încât acestea să fie distribuite uniform.

Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.

Recomandări

Tratamentul este recomandat într-o singură ședință sau se pot face ședinte seriate la interval de o lună, după evaluarea aspectului și modificărilor cutanate ce necesită tratament din partea medicului dermatolog.

Rezultatele procedurii

Rezultatele procedurii constau într-un ten neted, uniform, cu pori închiși diminuarea ridurilor fine care afectează suprafața tegumentului și dispariția roșeții determinate de rozacee.

▪ reducerea ridurilor fine și a laxității cutanate
▪ reducerea hiperseboreei
▪ hidratarea tenului
▪ estomparea/închiderea porilor dilatați
▪ reducerea eritemului difuz în cazul rozaceei

Cât durează procedura?

Procedura durează aproximativ o oră, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință. Pentru rezultate optime vă recomandăm minim 4-5 ședințe, la intervale de 2-4 săptămâni.

close

10% REDUCERE pentru răsfățul tău!

Îți păstrăm datele in siguranță.
Citește politica de confidențialitate.

*reducerea de 10% nu se aplica pentru procedurile dermatologice și pentru tratamentele aflate in orice altă promoție

Open chat
Call Now Button