Servicii Estetica

Servicii estetica faciala si corporala Iasi

Bun venit la Q Estetic – Servicii estetica

Mezoterapia este o tehnică medicală minim invazivă de estetică medicală care îți oferă posibilitatea de a obține o rejuvenare fără bisturiu, cu recuperare rapidă.

Ridurile sunt o mărturie a nopților pierdute, a soarelui, a stresului, a fumatului, dar asta nu înseamnă că, le vom avea pentru totdeauna, sau cel puțin nu așa de repede.

Ai celulită? Află că nu ești singură! Celulita este o caracteristică ce afectează 90% din femei, chiar și femeile care sunt slabe. Celulita nu se vindecă dar poate fi estompată cu succes.

Q Estetic vă prezintă un aparat unic în regiune, care vă ajută să atingeți forma ideală după numai o ședință.

Bucură-te de pielea ta perfectă fără grija epilării acasă! O piele fină este sexy și atrăgătoare! Epilatul este astăzi o preocupare atât pentru femei cât și pentru bărbați!

Înaintarea în vârstă, fumatul sau expunerea la soare sunt doar câteva dintre cauzele cafe conduc la apariția ridurilor. Nici o cremă nu mai poate acoperi imperfecțiunile lăsate de trecerea timpului, așa că a sosit momentul să apelăm la produse care ne ajută să fim din nou tinere, frumoase și să zâmbim fără griji.

Rezervă acum!

Call Now Button