Laser eCO2

Laser eCO2 fracționat – multiple beneficii asupra pielii

Ce presupune tratamentul cu laser fracționat eCO2 PLUS?

Laserul fracționat eCO2 PLUS are rolul de a reduce imperfecțiunile pielii și de a promova regenerarea colagenului pentru rezultate pe termen lung.

Unda laserului CO2 penetrează straturile superficiale ale pielii ajungând în derm. Aici generează microleziuni profunde, care vor fi înconjurate de țesut intact, țesut din care va începe procesul natural de refacere a tegumentului.

Întrebări frecvente

Procedura este dureroasă?

Fiecare pacient poate resimți un anumit grad de durere sau disconfort în funcție de sensibilitatea fiecăruia.

Majoritatea pacienților descriu senzația resimțită în timpul tratamentului ca pe o senzație de cald, cu ușoare furnicături, fiind ușor de tolerat.

Medicul dermatolog stabilește modul în care minimizează disconfortul din timpul procedurii. Se poate opta pentru anestezie topică, sub formă de cremă pentru ameliorarea disconfortului local sau uneori se administrează medicamente orale, în funcție de fiecare caz în parte.

În cât timp se văd rezultatele?

În câteva zile pielea se va regenera și se va forma un nou strat de piele mai netedă și mai uniformă. Aspectul pielii va continua să se îmbunătățească în timp, constatându-se o îmbunătățire vizibilă în 6 – 9 luni de la procedură, timp în care se formează colagen nou.

Este nevoie de o perioadă de recuperare post-tratament?

Post tratament pot apărea la nivelul zonei tratate inflamații, roșeață sau se poate forma o crustă, însă acestea dispar în câteva zile.

Procesul de vindecare complet durează aproximativ 1 -2 săptămâni.

Este o procedură sigură?

Tratamentele fracționate au aproape un deceniu de popularitate în rândul medicilor și al consumatorilor la nivel mondial, iar laserul eCO2 a fost proiectat cu cele mai bune caracteristici de operare posibile pentru a oferi rezultate vizibile pacienților.

Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele?

Da, este un tratament care poate fi aplicat pe orice tip de piele pentru un efect de reîntinerire.

Ce afectiuni trateaza laserul fracționat eCO2 PLUS?

Vrei să tratezi cicatricile?
Vrei să-ți recapeți fermitatea pielii?
Vrei să reduci ridurile?
Vrei să elimini petele pigmentare?

Procedura cu laser CO2 ajută la vindecarea rapidă în cazul următoarelor afecțiuni ale pielii:

 • cicatrici cauzate de acnee, cicatrici traumatice și hipertrofice
 • riduri adânci, fine, riduri periorale și periorbitale
 • negi virali și alunițe
 • laxitatea pielii
 • vergeturi
 • semne din naștere
 • pete brune și pistrui, melasma
 • rinofima.

 

Beneficiile tratamentului cu laserul eCO2

Laserul eCO2 este o tehnologie puternică care ajută în tratamentul multor afecțiuni dermatologice precum: riduri, cicatrici, pori dilatați, vergeturi, excrescențe benigne ale pielii. De asemenea, este un tip de laser util în rejuvenarea pielii.

În timpul consultației terapeutul sau medicul dermatolog va stabili nevoile pacientului, iar rezultatele vor varia în funcție de vârstă, gradul de deteriorare al pielii și tipul de piele. Pacienții care au experimentat această procedură au raportat schimbări semnificative în urma unei singure ședințe.

 • reducerea liniilor fine și a ridurilor
 • diminuarea cicatricilor
 • oferirea unui aspect mai neted și mai ferm al pielii
 • reducerea petelor maronii provocate de expunerea la soare
 • reducerea petelor și uniformizarea culorii pielii
 • îmbunătățirea aspectului pigmentat și a leziunilor vasculare.

Cât durează o ședință și de câte ședințe am nevoie?

O sedinta de tratament poate dura între 10 și 20 de minute, în funcție de zona tratată și de tipul afecțiunii.

În funcție de așteptările pe care le ai, poți obține rezultatele dorite chiar și după numai o singură ședință. Anumite tipuri de afecțiuni însă pot necesita mai multe ședințe de tratament. În urma consultației, medicul dermatolog va determina numărul de ședințe necesare pentru obținerea rezultatelor scontate. De pildă cicatricile cauzate de acnee necesită minim 3 ședințe, întinerirea pielii aproximativ 3 – 4 ședințe, iar înlăturarea negilor aproximativ 1- 2 ședințe de tratament.

În funcție de protocolul de urmat pentru o anumită afecțiune dermatologică, intervențiile sunt efectuate cu diferite grade de energie, forță și intensitate.

Rezultate Clinice Dovedite cu laserul eCO2

Call Now Button