fbpx

Regenerare facială

Home / Servicii estetica / ESTETICĂ FACIALĂ / Regenerare facială
globan-eyecon-logo

GLOBAL EYECON

GLOBAL EYECON – Program de tratament profesional specific zonei conturului ochilor

Conturul ochilor este o zonă deosebit de sensibilă, care are caracteristici anatomice diferențiate, ceea ce explică de ce tratamentul trebuie să fie specific.

 

 • Pielea este de 5 ori mai subțire decât restul feței.
 • Drenajul limfatic este complex și foarte sensibil la factorii externi și interni.
 • Este o zonă extrem de vasculară, cu multe vase și capilare mici.
 • 22 de mușchi periorbitali subiacenți, în gesticulare continuă, converg.
 • Ambalarea lipidelor din partea superioară și inferioară a ochiului oferă suport și turgor țesuturilor și de obicei scade odată cu vârsta.

Toate aceste caracteristici fac ca conturul ochilor să prezinte imperfecțiuni multiple datorate unor factori externi sau interni, precum și modificări cauzate de procesul de îmbătrânire a pielii:

Pleoapa superioară
Pierderea de volum a ambalajului lipid supraorbital și flacciditatea țesutului determină țesutul căzut pe pleoapa mobilă.

Linii de expresie și riduri
Liniile de „rupere” cauzate de gesticulația continuă și pierderea capacității turgore și elastice a țesuturilor.

Pungi sub ochi
Provocat de acumularea de apă sau de grăsime pe zona infraorbitală combinată cu drenarea insuficientă.

Cercuri sub ochi
Tulburări de culoare datorate factorilor genetici sau dobândiți în zona infraorbitală, cauzate de probleme circulatorii (albastre / violete) sau de pigmentare (maro).

GLOBAL EYECON este un nou tratament cu acţiune globală care combină mai multe filozofii pentru a corecta ridurile, liniile de expresie, pungile sub ochi, cercuri întunecate şi gene superioare atârnă. Global eyecon este un program convenabil, eficient, care combină un peeling cu o soluție transepidermala – ambele exclusive pentru zona perioculara.

 

Durată tratament

Tratamentul complet constă în 6 sesiuni la distanță de o săptămână, efectuate de un medic dermatolog.

PREIME DERMAFACIAL – cel mai avansat dispozitiv de estetică facială

Préime DermaFacial – cea mai nouă platformă de estetică facială și managementul pielii

Préime DermaFacial este un pionier în terapia facială combinată, prin utilizarea a 5 tehnologii puternice, destinate tratamentelor personalizate pentru curățarea, hidratarea și rejuvenarea pielii. A fost conceput ca un instrument suprem pentru experții în îngrijirea pielii, cu rezultate dovedite și consistente pentru pacienți.

 • platformă inteligentă de estetică facială și managementul pielii
 • cinci tehnologii cu protocoale multiple
 • proiectat și fabricat în Europa
 • sigur și eficient.

Tehnologia AquaB – curăță și infuzează

Pregătește pielea prin curățare și exfoliere blândă, reducând dimensiunea porilor dilatați. Ingredientele active hrănitoare infuzate în piele au rolul de a hrăni și hidrata pielea. AquaB îmbină mișcarea spiralată cu tehnologia vacuum pentru a curăța, hidrata și pentru a pregăti pielea pentru etapele următoare ale tratamentului facial.

 

Tehnologia VibroX – exfoliază și revigorează

Această tehnologie inovatoare de microdermabraziune integrează frecvența vibrațiilor și lumina LED roșie cu rolul de a îmbunătăți semnificativ textura și aspectul pielii.

VibroX se utilizează împreună cu gelurile Préime DermaCeuticals și capsulele care induc efectul Bohr pentru a stimula livrarea de oxigen către piele și pentru a sprijini repararea naturală a pielii. 

 

 

Tehnologia MicroT – netezește și tonifică

MicroT utilizează o tehnologie specială cu microcurent pentrua susține tonifierea musculară.

Netezește aspectul liniilor fine și al ridurilor, susținând producția naturală de fibre de colagen și elastină. Această tehnologie ajută la obținerea unui aspect întinerit al pielii, prin tonifierea și stimularea mușchilor faciali.

 

 

Tehnologia UltraB – hrănește și hidratează

UltraB folosește tehnologia cu ultrasunete de înaltă frecvență de 1MHz pentru a ajuta la absorbția transdermică a soluțiilor DermaCeuticals. Aceasta face ca pielea să absoarbă un nivel ridicat de ingrediente active, care contribuie la reținerea umidității și îmbunătățirea aspectului pielii de la nivelul feței. 

 

 

Tehnologia Collagen+ – stimulează și întinerește

 

Collagen+ valorifică puterea radiofrecvenței de 1MHz care încălzește uniform suprafața pielii la 39-42 °C. Această formă de stimulare încurajează producția naturală de colagen și elastină, care duce la obținerea unui ten cu aspect mai ferm și reîntinerit.

 

 

 

 

Sistemul Préime DermaFacial oferă o varietate de opțiuni de tratament pentru proceduri de sine stătătoare, dar și pentru cele combinate.

 1. Curățare și infuzare
 2. Exfoliere și revitalizare
 3. Fermitate și tonifiere
 4. Stimulare și rejuvenare
 5. Hrănire și hidratare

 

 

 

Call Now Button