fbpx

PIELE MAI FINĂ CA NICIODATĂ!

EPILARE DEFINITIVĂ

Primelase HR Excellence este un laser de top, cu cea mai înaltă putere de pe piață (4800 W) și o tehnologie unică de reducere a disconfortului din timpul tratamentului de epilare definitivă.
Acționează direct asupra foliculului și îndepărtează permanent părul nedorit de orice grosime/culoare de pe toate tipurile de piele, cu rezultate remarcabile de la prima ședință.

  • Sistemul de răcire crystal freeze ajustează constant temperatura zonei tratate, pentru ca epilarea să fie complet sigură în orice moment. 
  • Primelase HR Excellence poate aborda orice zonă a corpului, inclusiv fața. Utilizarea sa este sigură și pe pielea bronzată.
  • Impulsurile scurte cu doze mari de energie targetează părul rezidual la ultimele ședințe de tratament.
epilare-definitiva

Cum funcționează 

Primelase HR Excellence a fost dezvoltat pe baza celor mai recente progrese în medicina estetică, în scopul de a oferi o mai mare flexibilitate și precizie în tratament. Această tehnologie este eficientă deoarece fasciculul continuu de lumină emis îndepărtează firele de păr într-o zonă mult mai mare față de echipamentele convenționale de epilare, cu avantajul de a înjumătăți timpul necesar tratamentului și de a reduce  durata sesiunilor. Gândit pentru siguranța ta, este de 2 ori mai rapid comparativ cu soluțiile non-invazive disponibile pe piață. Tratamentul este fără durere, extrem de eficient și pretabil pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile sau de culoare deschisă. Fasciculul de lumină poate fi folosit pentru o epilare perfectă a fiecărei părți a feței și a corpului, obținând piele netedă, strălucitoare și catifelată în timp scurt.

Câte sesiuni sunt necesare pentru epilare definitivă? 

Fiind un laser cu putere mare, rezultatele se văd de la prima ședință. Primelase HR Excellence face ca o parte din firele de păr să pocnească și să iasă din piele de la prima sesiune de tratament. Numărul sesiunilor va depinde de suprafața care trebuie tratată, de grosimea și culoarea părului, de tipul pielii și de nevoile specifice fiecărui pacient. Minim 6 ședințe pentru corp și minim 8 ședințe pentru față și inghinal.

Cât durează o ședință de epilare definitivă? Există restricție de anotimp? 

Sesiunile de tratament sunt scurte (între 5 și 60 de minute pe o zonă) și sunt confortabile chiar și la persoanele cu părul foarte gros. Sesiunile se pot realiza la intervale de 4-10 săptămâni, depinde de zona epilată, fără restricții legate de anotimp.

Procedura de epilare este dureroasă? 

Crystal freeze – îngheață durerea

Sistemul  Crystal Freeze ajustează automat și constant temperatura zonei tratate, făcând tratamentul să fie sigur 100%. Procedura este în general nedureroasă și foarte bine tolerată de pacienți. Unii pacienți au sesizat o durere ușoară, dar suportabilă.

Există efecte secundare? 

Riscurile sunt minime, iar cele mai multe sunt reversibile într-un timp scurt. Cele mai frecvente reacții includ roșeața pielii, eritemul sau edemul la nivelul pielii. Nu există nici un risc, efectele secundare sunt minime.

Epilarea este definitivă? 

Epilarea cu Primelase HR Excellence este definitivă, dar pot exista anumiți factori care, la un moment dat, activează foliculii care sunt în prezent inactivi (prin urmare, fără posibilitatea de distrugere). Printre acești factori se numără, de exemplu, modificările hormonale. Pentru a fi definită este necesar sa se facă ședințe de întreținere la o anumită perioadă, depinde de vârsta la care se face epilarea. 

Cum se desfășoară ședințele de întreținere și câte sunt necesare?

𝐀𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧ț𝐢:

  1. Prima ședință la 6 luni distanță de la terminarea tratamentului inițial.
  2. A doua ședință de întreținere la 8 luni distanță după prima ședință de întreținere.
  3. A treia ședință la 10 luni după a doua ședință de întreținere.
  4. A patra la un an distanță de a treia, după care se face la un an distanță

𝐀𝐝𝐮𝐥ț𝐢:

  1. Între 20-30 ani: o dată pe an
  2. Între 30 – 40 ani: o dată la doi ani
  3. Peste 50 de ani: o dată la trei ani

Rezultatele pot sa difere în funcție de activitatea hormonală a fiecărei persoane în parte.

Recomandări înainte și după tratament de epilare definitivă 

Pacienții nu trebuie să utilizeze cu cel puțin o lună înainte metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de ras. Pacientul poate folosi lama de ras sau trimerul pe toată durata tratamentului. De evitat înainte și după tratament expunerea la soare cât și alte proceduri laser pe aceeași zonă 3-5 zile.

primelase-hr-exellence-dioda

Beneficii Primelase HR 

– Epilarea este sigură și nedureroasă

– Rezultate remarcabile încă de la prima ședință

– Celulele nutritive din rădăcina firelor de păr sunt distruse, iar rădăcinile nu mai pot produce păr din nou

– Numărul de ședințe pentru epilare definitivă este redus, între 6 și 10 ședințe depinde de zona epilată.

– Elimină eficient firele de păr groase sau dese din zone sensibile precum axilă sau zona bikinilor

– Procedura este non-invazivă, nu afectează organismul

– Poate fi abordată orice zonă a corpului

 „PrimelaseHR poate aborda orice zonă a corpului, inclusiv fața. Utilizarea sa este sigură și pe pielea bronzată”

Contraindicații epilare definitivă

Tehnica de epilare definitivă cu laser este total contraindicată în următoarele situații:

– Sarcină și alăptare

– Plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente

– Consum de medicamente fotosensibilizante (retinoizi, antibiotice)

– Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate

De asemenea, nu se recomandă epilarea cu laser în zonele cu tatuaje sau machiaj semipermanent, pe varice sau pentru pacienți cu afecțiuni inflamatorii sau boli endocrine: diabet zaharat necontrolat.

Atenție și la zonele cu leziuni herpetiforme, zona zoster, infecții virale ori bacteriene la nivelul zonei tratate.

Call Now Button