Tratarea celulitei

Biodermogenesi_bodyshaping

Tratarea celulitei cu Biodermogenesi

Biodermogenesi pentru tratarea celulitei

Biodermogenesi revoluționează estetica corporală și facială printr-o combinație unică de tehnologii, într-un singur echipament medical inovator. Este singura metodă de tratament de lungă durată a vergeturilor și celulitei, documentată cu studii medicale academice independente

Biodermogenesi® este o metodă neinvazivă pentru regenerarea pielii și funcționează datorită unei  sinergii bazate pe unde electromagnetice câmp combinat cu electrostimulare și vid.

Toate studiile efectuate pe Biodermogenesi® au arătat că această metodă este complet lipsită de efecte secundare.

 • Potrivit pentru toate tipurile de piele
 • Fără absolut nici un efect secundar
 • Te poți întoarce imediat la programul tau
 • Fără limitări a stilului de viață
 • Fără limitări de expunere la soare
 • Clasa 1 în tehnologie medicală
 • Tehnologie brevetată de 20 de ani
tratament-celulita-vergeturi

Biodermogenesi®

Biodermogenesi® reprezintă un sistem multifuncțional care oferă rezultate excelente în tratamentul vergeturilor, în tratamentul cicatricilor, în fermitatea corpului și a sânilor.

Biodermogenesi® este singurul tratament capabil să intervină cu succes pe toate patologiile estetice în timpul aceluiași tratament.

Biodermogenesi® este o metodă inovativă și non-invazivă pentru tratamentul vergeturilor și se bazează pe combinația dintre dispozitivul Bi-one ® 2.0 MD și produsele cosmetice sinergice. Produsele cosmetice sunt:

 • Uleiul Bi-one® Step 2, din Jojoba și ulei de porumb, este un produs cosmetic cu o concentrație mare de ingrediente active, facilitează alunecarea capetelor pe zona de tratament. Acesta este constituit din uleiuri cu un lanț molecular scurt care tind să se fracționeze în timpul tratamentului, eliberând legături ionice libere și se transformă în elemente solubile în apă, lăsând pielea netedă, hidratata, fără a o îngrășa.
 • Gelul Jaluro, ce are ca ingredient activ Acidul hialuronic – moleculă capabilă să promoveze o hidratare puternică a dermei. Produs cosmetic cu o concentrație foarte mare de ingrediente active, utilizat prin aplicarea câtorva picături pe ședință, cu scopul unei hidratări puternice a dermei.
 • Amino Gel, ce are ca ingrediente active precursori de aminoacizi – elemente esențiale care, împreună permit o mai bună regenerare moleculară în cadrul ridurilor și vergeturilor, favorizând accelerarea reproducerii colagenului și a elastinei.

Tehnologia adoptată de Bi-one® 2.0 MD permite aparatului să moduleze energia produsă în funcție de tipul de patologie estetică care trebuie tratată datorită sistemului “Bio-feed-back” care evaluează prezența și consistența acestuia, modificându-i în consecință, modalitatea de livrare.

Cât timp durează un tratament de tratarea celulitei?

De la 6 la 12 sesiuni, determinate în avans cu evaluarea corporală, care trebuie efectuate cu o frecvență de 1 sau 2 pe săptămână.

Cât durează o ședință?

Între 20 și 40 minute pe zona tratată

Există restricție de anotimp?

Nu

Procedura este dureroasă?

Nu

Există efecte secundare?

În tratamentele vergeturilor în zonele cu o vascularitate ridicată (partea superioară a cvadricepsului, a fasciei renale și brațelor), va fi normal să vedem apariția unor purpure pe linia striațiilor în timpul sesiunilor. 

Acest fenomen este absolut natural și demonstrează o activitate mai mare a arterelor capilare din interiorul dermei, care corespunde cu recuperarea sistemului microcirculator;

Care este timpul de recuperare după tratarea celulitei?

Nu este nevoie

Recomandări tratament

Recomandări înainte de tratarea celulitei? 

Se beau 2 l de apa zilnic, cu doua săptămâni înainte.

Recomandări după tratarea celulitei?

Este interzis să masați manual după tratamentul Biodermogenesi®. Efectul indus de Biodermogenesi® este consolidat în următoarele ore ale fiecărei sesiuni prin creșterea temperaturii pielii, care va tinde să se stabilizeze la nivelul dermei și hipodermului între 39° și 40° Celsius. Un masaj manual ulterior, aplicarea produselor cosmetice (măști, compresii sau altele) sau alte tipuri de operațiuni care nu sunt explicate în protocoalele de operare pot reduce în mod dramatic temperatura zonei tratate până la atingerea temperaturii de 36° și 37° Celsius. În acest fel, se blochează regenerarea pielii și tratamentul devine practic inutil, deoarece rezultatul imediat este, în general, mai mic decât îmbunătățirea obținută în următoarele ore. 

Folosire tratament

Poate fi folosit în timpul sarcinii?

Absolut nu. În plus, sarcina generează, în general, apariția vergeturilor, a celulitei și, prin urmare, nu ar fi demn să se trateze aceste semne, deoarece în zona de tratament pot apărea altele noi în cursul tratamentului.

Poate fi folosit în timpul alăptării?

Nu, în timpul perioadei de alăptare nu este posibil să se facă tratamente cu Biodermogenesi® chiar și în diferite zone ale corpului decât sânii. Am constatat că, în timpul alăptării, capacitatea regenerativă a țesutului pielii este foarte scăzută.

Contraindicatii tratarea celulitei?

 • Insuficiență cardiacă;
 • Utilizatorii de cardiostimulatoare;
 • Tratamente împotriva cancerului în ultimii cinci ani;
 • Tulburări de sensibilitate în zona care trebuie tratată;
 • Epilepsie;
 • Inflamație a zonei care urmează să fie tratată;
 • Boli precum tromboză vasculară, tromboflebită în zona care urmează să fie tratată.
 • Răni nevindecate complet, tăieturile și abraziuni în zona care urmează să fie tratată;
 • Utilizarea anticoagulanților și fluidizatorilor;
 • Insuficiență renală severă;
 • Fenomene de anorexie sau bulimie curente sau în ultimii 2 ani;
 • Sarcină sau alăptare;
 • Utilizarea recentă a medicamentelor pe bază de cortizon;
 • Subiecții cu țesut cutanat devitalizat, nu foarte compact și elastic, pentru care se anticipează necesitatea intervențiilor chirurgicale (ridicare de sân, abdominoplastie (reducerea burții), brahioplastie (lifting de braț), etc…).

Condiții amânare tratarea celulitei

Pentru următoarele condiții clinice trebuie amânată procedura de tratarea celulitei cu Biodermogenesi®:

 • Alterarea funcției tiroidiene
 • Modificări în corticosuprarenală
 • Utilizarea recentă a pastilelor contraceptive
 • Schimbarea sau întreruperea recentă a pastilelor contraceptive
 • Debutul fenomenelor recente de acnee la o vârstă avansată
 • Debutul fenomenelor recente de hipertricoză
 • Modificări anormale recente în ciclul menstrual
 • Schimbări frecvente și rapide în greutate
 • Începerea unei diete care oferă o scădere în greutate semnificativă
 • Utilizarea recentă a medicamentelor care reglează funcțiile hormonale
 • Utilizarea recentă a medicamentelor pe bază de insulină

Din momentul în care pacienții suferă de una dintre aceste condiții menționate mai sus, pacientul  trebuie să aștepte de la patru la șase luni pentru a efectua tratamente cu Biodermogenesi®. Efectuarea tratamentului cu Biodermogenesi® înaintea acestor termene poate reduce semnificativ performanța și așteptările rezultatelor metodei.

endymed-3deep

Tratament celulita EndyMed 3DEEP Pro

Ce este EndyMed PRO 3 Deep?

EndyMed PRO 3 Deep reprezintă cea mai nouă inovație în domeniul tehnologiei cu radiofrecvență. Sistemul este dotat cu 7 capete (duze), dintre care 3 se folosesc pentru tratamentele corporale.

Aceste capete permit realizarea unor game foarte variate de tratamente, atât pentru față, cât și pentru corp. Această inovație în industria estetică permite colagenului să se formeze fără durere, risc de arsură sau hiperpigmentare, rezultatele fiind vizibile de la prima ședință.

Cum funcționează

După o anumită vârstă, colagenul nu mai este produs de organism în mod natural și de aceea pielea trebuie ajutată. Radiofrecvența este o tehnologie inovatoare prin intermediul căreia colagenul este stimulat la nivelul dermului. Aparatul acționează adânc în piele cu ajutorul energiei cu radiofrecvență, reactivând producția naturală de colagen. EndyMed PRO monitorizează în timp real impedanța pielii și astfel controlează, dozează și ajustează energia eliberată, în funcție de nevoile tale particulare și de răspunsul la tratament. Rezultatul este remodelarea volumetrică corporală și facială, care va însemna o piele mai fermă, cu un aspect mai tânăr și mai neted.

Tehnlogia 3DEEP

Sistemul este îmbogățit de tehnologia 3DEEP, care reprezintă cea mai nouă formă a tehnologiei cu radiofrecvență. 3DEEP implică interacţiunea dintre mai multe tipuri de unde de radiofrecvenţă și permite aparatului să acționeze asupra a 3 straturi dermice. Aparatul este capabil să ofere un tratament sigur, ajustabil în funcție de tipul și grosimea pielii pacientului. Tratamentul este în egală măsură profund și intens, dar sigur și rapid.

Tehnologia 3DEEP unică, pătrunde 3 straturi de piele adâncime prin RF, fără nici o durere sau risc, reactivând producția naturală de colagen, astfel vergeturile sunt reduse imediat!

Beneficii

– Tehnologia 3DEEP acționează profund și controlat pentru a stimula producția naturală de colagen.

– În 90% din cazuri, ridurile superficiale dar și cele profunde sunt reduse.

– Reduce profunzimea celulitei sau a cicatricilor din orice zonă a corpului. 

– Rezultatele sale sunt vizibile imediat, pe orice tip de piele și se mențin pe termen lung.

– Acțiune rapidă, fără durere, fără timp de recuperare.

– Fără efecte secundare.

Contour Handpiece 

Proiectat special cu tehnologia inovativă cu radiofrecvență și Vacuum pentru a oferi soluții perfecte pentru conturul corpului și reducerea celulitei.

Profunzime capăt: 26 mm

Cât timp durează un tratament?

Se recomandă 4 tratamente la interval de o săptămână și alte 4 tratamente, la interval de două săptămâni.

tratament-celulita-Endymed-3deep-contour

Shaper Handpiece 

Aplicatorul a fost conceput de către experți în dermatologie și tehnologie cu radio-frecvență pentru a trata zone mai ample ale corpului, cum ar fi: zona abdomenului, a fesierilor și a coapselor. Tratamentul ameliorează aspectul lax al pielii, atacă stratul celulitic și reduce cu eficiență din circumferința zonei targetate fără disconfort sau timp de recuperare.

Profunzime capăt: 11 mm

 

remodelare radiofrecventa

Întrebări frecvente

Cât timp durează un tratament?

Se recomandă 4 tratamente la interval de o săptămână și alte 4 tratamente, la interval de două săptămâni.

Cât durează o ședință?

Între 20 și 40 minute pe zona tratată

Există restricție de anotimp?

Nu

Procedura este dureroasă?

Nu

Există efecte secundare?

Nu

Care este timpul de recuperare după tratament?

Nu exista

Recomandări înainte de tratament? 

Nu sunt.

Recomandări după tratament?

Nu sunt.

Contraindicații?

Tratamentul cu aparatura EndyMed Pro 3DEEP nu este recomandat în următoarele situații:

– Pacienți cu stimulatoare cardiace implantate, aritmii sau orice alte tulburări cardiace cunoscute severe

– Sarcină și alăptare

– Cancer recent (sub 5 ani) sau activ

– Boli autoimune sau boli imunosupresoare cum ar fi HIV

– Utilizarea medicamentelor imunosupresoare

– Sensibilitate la căldură

– Tulburări cutanate, cicatrici keloide si hipertrofice precum și pielea foarte uscată și fragilă

– Orice altă afecțiune medicală, conform hotărârii medicului

Poate fi folosit în timpul sarcinii?

Nu

Poate fi folosit în timpul alăptării?

Nu

Call Now Button