Laser Clarity II

Laser Clarity II – tehnologie cu lungime de undă duală

Care este avantajul laserului Clarity II?

Combinația cu două lungimi de undă disponibilă în cazul laserului Clarity II este mult mai sigură pentru toate tipurile de piele și în special pentru tonurile mai închise ale pielii, deoarece îi permite terapeutului să personalizeze lungimea de undă și intensitatea pentru tipul și nuanța pielii fiecărui pacient.

De asemenea, Clarity II utilizează senzorul de temperatură în timp real pentru a proteja pielea împotriva daunelor cauzate de supraîncălzire, ceea ce este deosebit de important în cazul tonurilor mai închise ale pielii.

Laserul Clarity II permite oportunități de terapii multiple.

Reducerea leziunilor vasculare cu laserul Clarity II

Laserul Clarity II este o modalitate eficientă de a trata leziunile vasculare precum vene și vase sparte.

Clarity folosește energia laser pentru a ținti și pentru a distruge capilarele și vasele sangvine cutanate nedorite, lăsând țesuturile normale din jur intacte.

Este dovedit faptul că tratează o gamă largă de afecțiuni vasculare, inclusiv rozacee, vene faciale, hemangioame și capilare sparte.

Tratamentul este dureros?

În timpul tratării leziunilor vasculare, poți simți o ușoară senzație de disconfort, care variază în funcție de zona tratată.

Cât durează tratamentul?

În funcție de dimensiunea și de zona care urmează a fi supusă tratamentului, acesta poate dura între 5 și 15 minute.

Ce efecte secundare pot apărea în urma tratamentului?

Este posibil să apară o ușoară înroșire a zonei sau edem, care dispare în aproximativ 24 de ore. În general, îți poți relua programul activităților zilnice imediat după tratament.

În cât timp încep să se vadă rezultatele?

Unele vene pot dispărea imediat după tratament, altele este posibil să aibă nevoie de mai mult timp pentru a fi eliminate.

Se recomandă evitarea expunerii la soare cu minim 8 săptămâni înainte de tratamentul vascular.

Beneficiile tratamentelor cu laserul Clarity II

Beneficiile tratamentelor cu laserul Clarity II:

 • sunt necesare mai puține ședințe de tratament pentru a obține rezultatele dorite
 • tratamentele sunt confortabile și rapide
 • lungime de undă duală de 755/1064 nm de mare putere
 • tehnologia IntelliTrak furnizează cu precizie impulsuri de energie la parametri pre-selectați
 • tehnologia Real-Time Temperature Sensing permite detectarea temperaturii în timp real
 • tratează o gamă largă de afecțiuni dermatologice

 

 

Ce afectiuni trateaza laserul Clarity II?

Clarity II este un laser de mare putere, cu lungime de undă duală, ce oferă o gamă largă de parametri pentru tratarea eficientă și în siguranță a unui număr mare de afecțiuni medical – estetice.

 • reducerea permanentă a părului nedorit
 • leziuni pigmentare
 • riduri și linii fine
 • rozacee
 • hemangioame
 • leziuni vasculare de la nivelul picioarelor.

Reducerea leziunilor pigmentare cu laserul Clarity II

Energia laserului Clarity II vizează pigmentul nedorit în straturile superioare ale pielii pentru a-l reduce semnificativ sau chiar pentru a-l elimina.

Ce tip de leziuni pigmentare poate trata laserul Clarity II?

 • pistrui
 • semne din naștere
 • pete datorate înaintării în vârstă
 • leziuni pigmentare benigne cauzate de diverși factori de mediu sau de procesul natural de îmbătrânire.

Ele pot varia ca mărime sau formă. S-a dovedit faptul că laserul Clarity elimină leziunile pigmentare de pe orice tip de piele, indiferent de culoarea acesteia, într-un mod mon-invaziv, ducând la obținerea unui ten mai uniform și luminos.

Cât durează tratamentul?

În funcție de dimensiune și de zona tratată, acesta poate dura între 5 și 15 minute.

 

Reacții adverse

Este posibil să simți un ușor nivel de disconfort în timpul tratării leziunilor pigmentare, care variază în funcție de zona care este supusă tratamentului. Terapeutul se va asigura că procedura este confortabilă pentru fiecare pacient în pace.

Ce se întâmplă imediat după tratament?

Este posibil să observi o ușoară închidere a nuanței zonelor pigmentare în primele 10 zile după tratament, care se vor estompa pe măsură ce corpul tău va elimina în mod natural procesul de decolorare. În următoarele săptămâni vei putea observa o luminare treptată a zonei tratate.

De câte ședințe este nevoie pentru a obține rezultatele dorite?

În funcție de zonă, de afecțiune și de rezultatele dorite, medicul dermatolog va determina numărul de ședințe necesare pentru fiecare pacient în parte.

Epilare definitivă cu laserul Clarity II

Epilarea cu laserul Clarity II este o metodă nechirurgicală, non-invazivă pentru eliminarea definitivă a firelor de păr de pe toate tipurile de piele.

Fasciculele de lumină emise de laser sunt livrate prin aplicatorul special, urmând ca acestea să fie absorbite de foliculul de păr și să fie transformate într-o căldură puternică. Ca urmare a creșterii temperaturii, folicul de păr este distrus, fără ca țesuturile înconjurătoare să fie distruse.

Ce reacții adverse pot apărea în urma tratamentului? 

Majoritatea pacienților se confruntă cu o ușoară senzație de disconfort ca o înțepătură, cu o căldură locală sau înroșirea tegumentului. Laserul Clarity dispune de un sistem de răcire al pielii, care face ca tratamentul să fie mai confortabil.

Câte ședințe de tratament sunt necesare?

Este posibil să observi o reducere a firelor de păr încă de la prima ședință. Cu toate acestea, pentru a obține eliminarea permanentă a firelor de păr sunt necesare mai multe ședințe, efectuate la interval de 4 – 8 săptămâni distanță între ele.

Cât durează o ședință?

În funcție de zona tratată, o ședință poate dura între 5 și 30 de minute.

Cum trebuie să te pregătești pentru ședința de epilare definitivă?

Cu cel puțin o lună înainte de procedură, pacienții nu trebuie să utilizeze epilarea cu ceară sau cu epilator (sau orice metodă care implică smulgerea firelor de păr). Pacientul poate utiliza lama de ras înainte și post procedură. De asemenea, se recomandă evitarea expunerii la soare sau la solar cu minim 4 săptămâni înainte și după tratament și întreruperea tratamentului cu medicamente fotosensibilizante (care cresc riscul de arsură).

 

Rezultate Clinice Dovedite cu laserul Clarity II

Call Now Button