Politica de confidentialitate

Home / Politica de confidentialitate

I. Informații generale

Prezentul document are scopul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor de către centrul de înfrumusețare QEstetic, situat pe DN28, Nr 6, Valea Lupului (6,21 km) 707410, Iași.

Prezenta secțiune are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea detelor cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului https://qestetic.ro/.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului https://qestetic.ro/ este foarte importantă pentru noi și ne angajăm să o protejăm. Acceptul pe care îl acordați cu privire la utilizarea de cookie-uri conform termenilor prezentei politici în momentul în care accesați pentru prima oară website-ul nostru, ne permite utilizarea de cookie-uri la fiecare vizită a dumneavoastră în site-ul nostru.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

QEstetic colectează datele cu caracter personal ai vizitatorilor site-ului, pe care le furnizează în mod direct în contextul utilizătii site-ului. Datele pe care le prelucrăm sunt cele pe care le furnizați ca viziatori în secțiunea Contact, Solicită o ofertă.

Prelucrăm datele personale generate de procese tehnice, cum ar fi formulare de contact, cookie-uri, analitice și înglobări ale terților.

III. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Dacă sunteți vizitatori ai site-ului https://qestetic.ro/, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal după cum urmează:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

*Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor de acest fel. Pentru dezabonarea de la primirea de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale. 

**Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței dumneavoastră pe site.

Cookie-uri

Ce sunt cookies ?

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informații. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat pe browser. Aceste cookie-uri ne ajută să facem site-ul să funcționeze corect, să facem site-ul mai sigur, să oferim o experiență mai bună pentru utilizatori și să înțelegem cum funcționează site-ul și să analizăm ce funcționează și unde are nevoie de îmbunătățiri.

De ce folosim cookies ?

Ca majoritate a serviciilor online, site-ul nostru web folosește cookie-uri de tip terțe și cookie-uri terțe pentru o serie de scopuri. Cookie-urile de primă parte sunt în mare parte necesare pentru ca site-ul web să funcționeze corect, și nu colectează niciunul dintre datele dvs. de identificare personală.

Cookie-urile terță parte utilizate pe site-urile noastre web sunt utilizate în principal pentru înțelegerea performanței site-ului, cum interacționezi cu site-ul nostru web, păstrarea serviciilor noastre în siguranță, furnizarea de reclame care vă sunt relevante și, în general, oferindu-vă o îmbunătățire și o îmbunătățire experiența utilizatorului și vă ajută să accelerați interacțiunile viitoare cu site-ul nostru web.

Ce tipuri de cookies folosim ?

Esențial: Unele cookie-uri sunt esențiale pentru a putea experimenta funcționalitatea completă a site-ului nostru. Ne permit să menținem ședințele utilizatorilor și să prevenim orice amenințări la adresa securității. Nu colectează și nu stochează informații personale.

Statistici: aceste cookie-uri stochează informații precum numărul de vizitatori ai site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului web au fost vizitate, sursa vizitei etc. Aceste date ne ajută să înțelegem și să analizăm cât de bine funcționează site-ul și unde are nevoie de îmbunătățiri.

Marketing: site-ul nostru web afișează reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclame pe care vi le afișăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajută, de asemenea, să urmărim eficiența acestor campanii publicitare.

Informațiile stocate în aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate de către furnizorii terți pentru a vă afișa reclame și pe alte site-uri web din browser.

Funcțional: Acestea sunt cookie-urile care ajută anumite funcționalități neesențiale de pe site-ul nostru web. Aceste funcționalități includ încorporarea de conținut precum videoclipuri sau partajarea conținutului pe site-ul web pe platformele de socializare.

Preferințe: aceste cookie-uri ne ajută să stocăm setările și preferințele de navigare, cum ar fi preferințele de limbă, astfel încât să aveți o experiență mai bună și mai eficientă în vizitele viitoare pe site-ul web.

Cum pot modifica setarile?

Dacă decideți să vă schimbați preferințele mai târziu prin sesiunea de navigare, puteți face clic pe fila „Politica de confidențialitate și cookie-uri” de pe ecran. Aceasta va afișa din nou avizul de consimțământ, permițându-vă să vă schimbați preferințele sau să vă retrageți în întregime consimțământul.

În plus, diferite browsere oferă diferite metode pentru a bloca și șterge cookie-urile utilizate de site-urile web. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca / șterge cookie-urile. Pentru a afla mai multe detalii despre gestionarea și ștergerea cookie-urilor, accesați wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

IV. Durata pentru care datele cu caracter personal sunt prelucrate

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate atât timp cât este necesar, în vederea realizării scopurilor de prelucrare menționate anterior.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. 

V. Drepturi pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către QEstetic, conform celor descrise în prezentul document;
  • Dreptul de acces la date, dreptul de a obține confirmarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către QEstetic a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • Dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
  • Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, QEstetic să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către QEstetic către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • În orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al QEstetic sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care QEstetic poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

VI. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare a datelor cu caracter persona, QEstetic poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină QEstetic în desfășurarea activității prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către QEstetic prin intermediul site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

În prezent datele dumneavoastră sunt prelucrate doar pe teritoriul României. Există posibilitatea ca acestea să fie transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Informațiile de contact

Oricând poți solicita o copie a datelor tale cu caracter eprsonal pe care le stocăm. Ne poți contacta la adresa de e-mail: gdpr@qestetic.ro.

VIII. Cum vă protejăm datele

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

close

10% REDUCERE pentru răsfățul tău!

Îți păstrăm datele in siguranță.
Citește politica de confidențialitate.
Call Now Button
Open chat