fbpx

Reducerea surplusului Liposonix

Home / Servicii estetica / REMODELARE CORPORALĂ / Reducerea surplusului Liposonix
reducerea-surplusului

Reducerea surplusului Liposonix

Pierde o mărime la haine după un singur tratament de reducerea surplusului

Ești aproape de forma ideală, dar nu ai ajuns încă la corpul perfect? Sunt zone în care țesutul adipos nu cedează, în ciuda dietelor și a exercițiilor fizice? Liposonix te va ajuta să elimini grăsimea cu ajutorul energiei ultrasonice. Vei pierde o mărime la haine după numai o ședință de tratament.

Q Estetic vă prezintă un aparat unic în regiune, care vă ajută să atingeți forma ideală după numai o ședință. Tratamentul are la bază o tehnologie revoluționară, care utilizează ultrasunete concentrate, de intensitate ridicată. Aceasta este folosită pentru a trata și elimina grăsimea localizată în anumite zone ale corpului.

Liposonix este perfect pentru persoanele care se apropie de dimensiunea ideală, dar nu reușesc să scape de stratul adipos din anumite zone precum abdomen, coapse, spate sau fese.


Candidatul ideal

– Zona care trebuie tratată trebuie să aibă o grosime a stratului adipos de minim 2,5 centimetri

– Indicele de masă corporală să fie mai mic sau egal cu 30

– Stare generală bună de sănătate

– Așteptări realiste cu privire la rezultate

reducerea-surplusului

Cum funcționează

Liposonix acţionează în vederea distrugerii celulei adipoase prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds). Mai exact, ultrasunetele funcționează pe principiul propagării, reflectării și absorbției undelor în maniere diferite, în funcție de mediu (lichid amniotic, sânge) şi ţesut. Mărind intensitatea undelor şi micșorând aria de acțiune, prin principiul HIFU, ridicăm temperatura țesutului şi îl erodăm termic. Sistemul Liposonix este foarte versatil, permițând controlul exact asupra modului și locului în care se livrează energia, pentru un tratament cu adevărat personalizat.

Rezultate

Rezultatele tratamentului cu Liposonix apar rapid și sunt de durată. În medie, în urma unui tratament de o oră se ajunge la o reducere a stratului adipos cu 2,5 centimetri, adică aproximativ o mărime de pantaloni sau rochie. Rezultatele sunt de obicei observate în 8 până la 12 săptămâni, ceea ce reprezintă timpul necesar organismului pentru a elimina țesutul de grăsime distrus natural, prin metabolizare.

Studiile arată că, după numai o singură ședință de tratament, 91,3% dintre pacienți obțin o siluetă mai suplă și o piele cu până la 30% mai fermă.

Cât durează tratamentul de reducerea surplusului

O ședință de tratament cu Liposonix durează între 30 și 60 de minute pe fiecare zonă tratată. În timpul tratamentului, este posibil să simțiți un ușor disconfort, precum frig, furnicături sau căldură, care sunt în general foarte suportabile.

Avantajele tratamentului de reducerea surplusului

Liposonix este alternativa non-chirurgicală și neinvazivă a liposucției. Tratamentul te va scuti de bisturiu și de durere și îți va permite să te întorci imediat la activitățile curente.

Liposonix nu este însă un înlocuitor pentru un stil de viață sănătos și pentru exerciții fizice și nu este o modalitate de a pierde în greutate, dar este o modalitate rapidă și ușoară de a vă ajuta să reduceți centimetri din talie și să vă atingeți obiectivele corporale personale.

Liposonix este perfect pentru persoanele care se apropie de dimensiunea ideală, dar care nu reușesc să scape de stratul adipos din anumite zone precum abdomen, coapse, spate sau fese.

  • Este necesar doar un singur tratament pentru a purta haine cu o mărime mai mică
  • În medie, după un tratament de o oră poți pierde până la 2,5 centimetri din grosimea stratului adipos
  • Tratamentul este neinvaziv și non-chirurgical și cu efect imediat
  • Poate acționa asupra zonelor unde grăsimea nu cedează: abdomen, coapse, spate, fese

 

Contraindicații

Liposonix are și câteva contraindicații: persoane cu boli de inimă, femei însărcinate, persoane cu piele alergică, cu astm, boli cardiovasculare, psoriazis sau vitiligo pe zona ce urmează a fi tratată, persoane care au suferit recent o operație pe zona ce urmează a fi tratată sau dacă sunt cicatrici pe zona respectivă.

„Un tratament revoluționar care utilizează ultrasunete focalizate cu intensitate ridicată pentru tratarea și eliminarea stratului adipos localizat”

 

Call Now Button