Mezoterapia-facială

Mezoterapia facială – sau cum să te bucuri de un ten revigorat si luminos

Mezoterapia facială – un moft sau o necesitate?

Mezoterapia facială – unul dintre trucurile la care putem apela pentru a ne bucura de un ten revigorat și luminos

În ultimii ani îngrijirea pielii a devenit o prioritate pentru reprezentantele sexului frumos. O piele netedă, fără imperfecțiuni, cu un aspect cât mai plăcut este una dintre dorințele celor mai multe femei.

Analizând din punct de vedere medical, este firesc ca îngrijirea pielii să fie o prioritate, în condițiile în care pielea este cel mai mare organ al corpului și are o suprafață de 1,5-2mp.

Pentru a ne bucura de efectele unui ten revigorat și luminos pe termen lung este recomandat să ne hidratăm și curățăm tenul în mod frecvent. În acest sens putem opta atât pentru ajutor specializat, cât și pentru produse de îngrijire fără parfum, alcool sau alte substanțe dăunătoare tenului.

Ce este mezoterapia facială

Mezoterapia facială este tehnica medicală minim invazivă care permite rejuvenarea facială fără bisturiu. Dezvoltată încă din 1952, în Franța, mezoterapia presupune introducerea unui „cocktail” de substanțe medicinale în tegumentul de la nivelul mezodermal. În funcție de nevoile pacientului și de recomandările specialistului, cocktail-ul poate conține vitamine, minerale, enzime, achid hialuronic, extracte botanice, aminoacizi etc.

Când apelăm la mezoterapie

Cazurile în care se apelează la mezoterapie depind de la o persoană la alta. Dacă în unele cazuri motivul este îmbunătățirea aspectului estetic, în alte cazuri printre motive se poate număra și tratarea unor afecțiuni de natură dermatologică.

Mezoterapia poate fi adoptată cu succes în următoarele cazuri:

  • Reducerea ridurilor fine;
  • Tratarea acneei;
  • Tratarea cicatricilor;
  • Eliminarea celulitei;
  • Eliminarea vergeturilor;
  • Hiperpigmentarea;
  • Pori dilatați.

În funcție de tratamentul dorit, o ședință poate dura de la 10 până la 60 de minute. Pentru tratarea completă a afecțiunilor se recomandă parcurgerea unui anumit număr de ședințe. Și în acest caz, în funcție de afecțiune și de tipul de tratament adoptat, poate fi nevoie de la 3 până la 8 ședințe.

Mezoterapie prin Dermapen

Dermapen este cel mai des utilizat sistem de micro-ace pe plan mondial, cu peste 1,6 milioane de proceduri clinice efectuate.

La centrul de estetică QEstetic mezoterapia este realizată cu Dermapen4 – dispozitiv medical format dintr-o piesă electrică conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință compus din 16 micro-ace.

Deși implică folosirea acelor, tratamentul nu este unul dureros, ci este blând cu pielea. În unele cazuri, pentru a reduce senzația de disconfort din timpul tratamentului, se poate folosi o cremă anestezică locală.

Pot apărea reacții în urma tratamentului, din cauza inducției de colagen pe zonele tratate. Reacțiile acestea se manifestă diferit de la caz la caz și pot dura de la o oră până la câteva zile.

Reacțiile se retrag de regulă după maximum 48 de ore, iar efectele tratamentului încep să apară, tenul devenind mai ferm și mai luminos.

Preț mezoterapie facială

Prețul mezoteriapiei diferă în funcție de numărul de ședințe necesare și de afecțiunea tratată. La QEstetic prețul variază de la 400 Ron pe ședință, până la 2.500 Ron pe un set de 8 ședințe.

Nu ești sigură că mezoterapia este potrivită pentru tine? Contactează-ne, iar specialiștii noștri îți pot oferi sfaturi utile, personalizate pentru nevoile tale și tipul de piele.

Call Now Button