Hidratare și curățare

Home / Servicii estetica / ESTETICĂ FACIALĂ / Hidratare și curățare
regenerare-faciala-jet-peel

JeetPeel – Hidratare facială și curățare

Pielea noastră are nevoie de îngrijire specială. Pentru a-i conferi strălucire și naturalețe, Q Estetic îți propune un tratament de hidratare facială non invaziv, eficient și cu rezultate de durată. Încearcă JetPeel, cea mai nouă inovație în domeniul tratamentelor estetice bazată pe hidropeeling.

JetPeel este un tratament de hidratare facială care este acționat cu ajutorul tehnologiei preluate din industria aerospațială. Sistemul se bazează pe livrarea unui amestec de soluție-aer cu o viteză foarte mare (200 m/s) către țesut. JetPeel este singura procedură care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluții active.

Cum funcționează

Fizica din spatele aparatului este simplă: JetPeelTM ia apă sau soluție salină, accelerează aerul sub presiune la viteze supersonice și, cu o duză de mână specială, sparge lichidul accelerat în micro-picături. Astfel, pielea este exfoliată ușor și fără durere. 

Totodată, jetul întinde pielea, iar micro-canalele din epidermă se lărgesc și permit hidratarea, curățarea fără ac și suplimentarea transcutanată eficientă.

hidratare-faciala-1
hidratare-faciala-2

Pasul 1. Primul pas este cel de drenaj limfatic. Circulația limfatică deficitară este una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite în ultima perioadă. La nivelul feței, aceasta poate grăbi îmbătrânirea, deoarece între celule există o cantitate de apă sau de lichid care are o anumită valoare și care ajută la curățarea și îndepărtarea toxinelor produse de către celule. Atunci când  această cantitate de apă crește  în țesuturi încep să se acumuleze mai mulți produși toxici.

Pasul 2. Al doilea pas este cel de curățare profundă, cu ajutorul tehnologiei de hidropeeling.

Datorită jetului puternic (200m/s) și cu ajutorul soluțiilor glicolice (de diferite concentrații), țesutul este profund curățat și uniformizat. Celulele moarte de pe stratul cornos sunt îndepărtate ușor, fără atingere, fără ca țesutul să aibă de suferit.

Pasul 3. Cel de-al treilea pas este cel de hidroporatie și este cel mai important. Acesta permite livrarea profundă în țesut a substanțelor active din soluțiile jetpeel (acid hialuronic, celule stem vegetale, peptide și vitamine).

Datorită complexității acestui echipament, se pot realiza tratamente de curățare (hidropeeling), de antiaging, antiacneice, de luminozitate, pentru stimularea creșterii părului, împotriva transpirației excesive și multe altele.

După un tratament Jetpeel, pielea era vizibil mai elastică, mai luminoasă, iar textura îmbunătățită, fiind mult mai catifelată și mai hidratată, acest tratament poate fi făcut de oricine, indiferent de tipul de piele, sau de afecțiunea avută.

Ce conține complexul de substanțe active JetPeel Solutions

Vitamine (A + E, B5 și C) – sunt disponibile pentru a stimula sinteza de colagen și elastina și de a creea celule noi, îmbunătățesc aspectul pielii și netezesc ridurile.

Acid hialuronic – patru tipuri de acid hialuronic sunt introduse adânc în piele pentru a susține hidratarea pielii și pentru a o catifela.

Acidul glicolic – are beneficii semnificative pentru piele pentru a stimula formarea de noi celule și de a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Rezultate

 • Curăță și exfoliază
 • Reduce ridurile fine de pe față, gât sau decolteu
 • Crește elasticitatea pielii

Beneficii

 • Tratament rapid, fără contact și fără ac!
 • Pașii tratamentului: drenează, exfoliază și infuzează în piele soluții profesionale.
 • Livrează profund în derm prin tehnologia Needle-free pe față, gât, decolteu, sâni și mâini.
 • Rezultate excelente fără durere și timp de recuperare.

Soluțiile profesionale JetPeel Solution au revoluționat industria estetico-medicală datorită compozițiilor unice și a modului eficient de livrare a acestora, fără durere sau disconfort.  Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite.

Eficienţa se datorează efectului sinergic al sistemului și vă conferă rezultate garantate și de lungă durată.

hidratare-faciala

Întrebări și răspunsuri

Cât timp durează un tratament?

4 – 6 ședințe la interval de două săptămâni plus o ședință de întreținere la interval de o lună. 

Cât durează o ședință? 

Un tratament facial complet durează între 45 și 60 de minute. 

Există restricție de anotimp?

Se poate face în orice anotimp dar este necesar să evitați expunerea la soare și să aplicați crema cu factor de protectie 50 din două în două ore.

Procedura este dureroasă?

Nu

Există efecte secundare?

Nu

Care este timpul de recuperare după tratament?

Nu există

Recomandări înainte de tratament?

Nu există

Recomandări după tratament?

După tratament se recomandă protejarea pielii cu o cremă de protecție solară (50+).

Poate fi folosit în timpul sarcinii?

Nu

Poate fi folosit în timpul alăptării?

Nu

Contraindicații?

 • Orice boală cronică sau activă a pielii cum ar fi: eczeme, psoriazis, răni și erupții cutanate
 • Herpes
 • Leziuni nediagnosticate
 • Infectii virale , bacteriene sau micotice pe zona de tratament
 • Intoleranță cunoscută la ingredientele active ale soluțiilor utilizate în timpul procedurii
 • Intervenții chirurgicale/laser recente sau peeling chimic mediu/profund
 • Două săptămâni după injectarea de toxină botulinică sau substanțe de umplere
 • Epilepsie
jetpeel
therapeel

THERAPEEL® F8 & THERAPEEL® F12

CE ESTE THERAPEEL® F8?

Therapeel® F8 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic, complex AHA (acid citric, malic și lactic) si floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu un pH mediu de 3,0-4,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • ACIDUL CITRIC – Efect depigmentare, uniformizarea tonului pielii. Acidul citric este un agent de depigmentare eficient care inhibă producția melaninei.
 • ACIDUL LACTIC – Efect exfoliere, hidratare, bacteriostatic, creșterea nivelului ceramidelor. Acidul lactic este un AHA foarte fin – perfect pentru tenul sensibil, care nu poate tolera concentrații înalte de acid glicolic. Exfoliează, hidratează și deschide tonul pielii. Are proprietăți bacteriostatice, crește nivelul ceramidelor, menține pH-ul natural al pielii.
 • ACID MALIC – Efect anti-rid, lifting și hidratare. Reducerea ridurilor fine, reducerea hiperpigmentațiilor, exfoliere ușoară. Îmbunătățește aspectul general al pielii, lăsând-o catifelată
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII: Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate.

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Malic Acid, Phloretin, Citric Acid, Lactic Acid, Aqua, Ammonium Lactate

CE ESTE THERAPEEL® F12?

Threapeel® F12 este o soluție de peeling chimic pentru rejuvenarea pielii, cu o formulare bazată pe acid ferulic și floretina într-o mixtură de soluție hidroalcoolica cu pH 4,0-5,0.

 • ACIDUL FERULIC – Derivat din fenol cu efect antioxidant. anti-inflamator, depigmentant, fotoprotector. Creşte puterea antioxidantă a vitaminelor C şi E Protector DNA având rol chimiopreventiv, inhibă activitatea tirosinazei, creşte eficacitatea altor protectoare solare.
 • FLORETINA – Polifenol, cu efect antioxidant, potenţiator de penetrare a altor substanţe active. Inhibă activitatea elastazei, interacţionează cu lipidele din stratul cornos, reducând rezistenţa dispersării substanţelor active de-a lungul stratului cornos şi modificând potenţialul de dipol al bistraturilor lipidice.

Specificaţii

INDICAȚII:Ten fotoîmbătrânit, tratamentul ridurilor și pielii lipsită de vitalitate, pete pigmentare cu ton lipsit de uniformitate

CONȚINUT: Alcohol Denat, PEG-4, Ferulic Acid, Phloretin, Aqua.

Call Now Button