hydracool

Hydracool și super efectele sale

Fiecare dintre noi am dezvoltat de-a lungul vieții câte o pasiune, în care ne investim resursele financiare și resursele de timp.

Spre deosebire de pasiunile pentru genți, încălțăminte sau îmbrăcăminte, pasiunea pentru îngrijirea tenului necesită mai multă atenție și puțin mai mult research. Așa, ca să știm ce a mai apărut și ce ni se potrivește. Așa descoperim Hydracool.

Ce este Hydracool

Hydracool este aparatul complex care cuprinde mai multe proceduri de curățare și întinerire a tenului. Acesta acționează în cinci direcții diferite, pentru un rezultat ideal: exfoliere, hidratare, rejuvenare, extracție și protecție. Tratamentul se efectuează cu ajutorul a 4 aplicatori, care sunt special creați:

  • AquaB, tratamentul de curățare bazat pe utilizarea unui sistem de vacuum spiralat. Permite moleculelor de apă să între în piele și să curețe în profunzime porii. Celulele moarte sunt eliminate într-un mod blând. Pielea nu se înroșește și nu lasă urme de roșeața, ca la un peeling normal.
  • VibroX, tratamentul de rejuvenare care folosește lumina led roșie și microbule CO2, pentru a oxigena tenul. Petele pigmentare se vor estompa de-a lungul timpului, însă efectul imediat al acestui pas este o piele extrem de luminoasă.
  • Colagen+, tratamentul antirid care folosește radiofrecvență pentru a stimula producția de colagen, care redă elasticitatea pielii și reduce ridurile fine. Se folosește un gel special care conține nanoparticule de peptide. Acestea penetrează ușor pielea și o regenerează acolo unde este nevoie.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile, iar textura este îmbunătățită, devenind mult mai catifelată și mai hidratata. O parte foarte bună a acestui tratament este că poate fi folosit și pe perioada verii, neexistând nici un fel de contraindicații.

Mai mult, poate fi făcut de oricine, pe orice tip de ten. Acesta tratează multiple probleme, de la acnee și până la riduri. Rezultatele se obțin rapid, nu sunt dureroase și se mențin o perioada lungă de timp.

Pentru fiecare acțiune de îngrijire a tenului cu ajutorul tratamentul Hydracool, specialiștii noștri îți oferă îngrijiri speciale, cu produse de înalta calitate, pentru rezultate inedite.

Așadar, dacă și tu te numeri printre pasionatele de îngrijire a tenului, programează-te din timp și hai să te lași răsfățată de nouă procedura, realizată chiar după nevoile tale.

Call Now Button