primelase-hr-excellence

Primelase HR Excellence – tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă cu laser

Epilarea definitivă cu Primelase HR Excellence

Atunci când este vorba despre îngrijirea corporală, toate femeile își doresc o piele fină, catifelată. Părul nedorit este pentru multe femei o mare bătaie de cap, un obstacol în drumul spre pielea perfectă. După epilarea prin metode clasice pielea nu rămâne mereu fină, hidratată, ba chiar mai mult, ne putem confrunta cu foliculită sau cu fire de păr crescute sub piele.

Pentru a scăpa de grija epilării și de părul nedorit de pe corp, tot mai mult femei apelează la epilarea definitivă. În ultimii ani această procedură a devenit tot mai populară, existând un număr mare atât de femei cât și de bărbați care se bucură de rezultatele obținute de pe urma procedurii.

Ce este și ce presupune epilarea definitivă cu laser?

Modalitățile de epilare definitivă existente în prezent sunt prin laser, lumină pulsată (IPL) și electroliză. Cea mai populară metodă, despre care se spune de asemenea că oferă cele mai bune rezultate, este epilarea cu laser.

Saloanele de înfrumusețare și estetică adoptă tehnici dintre cele mai avansate și mai populare pentru a putea oferi clienților rezultate de înaltă calitate.

Epilarea definitivă cu laser oferă numeroase beneficii, printre care:

 • rezultate vizibile încă de la prima ședință;
 • celulele de la nivelul rădăcinii firelor de păr sunt distruse, iar în acest fel părul este împiedicat să mai crească;
 • elimină firele de păr groase din zonele sensibile;
 • este redusă și chiar eliminată creșterea firelor de păr de sub piele;
 • eliminarea foliculitei.

Epilarea cu laser Primelase HR Excellence

Primelase HR Excellence este laserul cu cea mai mare putere de pe piață, 4800W, cu o tehnică unică pentru diminuarea disconfortului de pe durata tratamentului – răcire cu crystal freeze. Răcirea cu crystal freeze are capacitatea de a ajusta în permanență temperatura zonei tratate, astfel încât în timpul procedurii să nu existe niciun disconfort.

Laserul emite un fascicul de lumină care permite îndepărtarea firelor de păr de pe zone mai mari ale corpului. În acest fel, timpul necesar procedurii este redus chiar până la jumătate. Comparativ cu restul metodelor pentru epilarea definitivă, Primelase HR Excellence este de circa două ori mai rapid și eficient. Laserul face ca o parte din firele de păr de pe corp să pocnească și să iasă din piele însă de la prima sesiune de tratament.

Primelase HR Excellence are la bază studii și cercetări medicale, progrese în medicina estetică. Scopul acestui laser este de a oferi o epilare definitivă mult mai rapidă, fără durere și reacții adverse.

Pe ce zone a corpului se poate face?

Datorită fasciculului de lumină din dotare, laserul permite acoperirea unei zone mari a corpului, chiar și a zonelor mai greu accesibile. Așadar, epilarea cu Primelase HR Excellence este posibilă pe orice zonă a corpului, inclusiv pe zona feței.

De asemenea, la nivelul procedurilor de epilare definitivă există adesea contraindicații în ceea ce privește epilarea pe pielea bronzată. Cu acest laser însă, poate fi epilată și pielea bronzată, în condiții de siguranță.

De câte sesiuni avem nevoie și care este durata acestora?

Având o putere mare, numărul de ședințe necesare este redus chiar până la jumătate. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, iar în funcție de zona pe care se realizează epilarea, de grosimea firului și culoarea firului de păr și de culoarea pielii, numărul de ședințe necesare poate să difere.

În medie însă, pentru epilarea definitivă a corpului este necesar un număr de 6 ședințe, iar pentru epilarea feței și a zonei inghinale un număr de 8 ședințe.

Durata unei ședințe de epilare definitivă este de la 5 până la 60 de minute, în funcție de zonă. Pentru axile poate fi realizată o ședință în doar 5 minute, pe când pentru picioare poate fi vorba despre un timp mai mare. În funcție de zona aleasă pentru epilare, ședințele se realizează la intervale de la 4 până la 10 săptămâni.

Cum ne pregătim de procedură?

Este important de știut că nu se recomandă epilarea prin metode care implică smulgerea firelor de păr cu cel puțin o lună înainte de procedură. De asemenea aceasta nu este permisă nici între ședințele de epilare definitivă.

Se pot folosit pentru epilare pe întreaga durată a tratamentului lama de ras sau trimmerul (aparatul de tuns).

Atât înainte de tratament cât și după acesta, cu circa 3-5 zile, se recomandă evitarea expunerii la soare.

Contraindicații

Deși este o procedură sigură, apar și contraindicații ale epilării definitive cu Primelase HR Excellence. Tehnica este absolut contraindicată:

 • femeilor însărcinate sau care alăptează;
 • persoanelor care au la nivelul pielii plăgi deschise sau infectate, cicatrici recente;
 • dacă sunt administrate medicamente fotosensibilizante precum retinoizi sau antibiotice;
 • dacă există leziuni precanceroase sau canceroase la nivel cutanat;
 • dacă în zona dorită există tatuaje, machiaj semipermanent;
 • persoanelor care suferă de afecțiuni inflamatorii sau de boli endocrine precum diabet zaharat;
 • dacă zonele sunt varicoase, există zona zoster, infecții virale sau zone cu leziuni herpetiforme.

Epilarea definitivă cu Primelase HR Excellence este într-adevăr definitivă?

Epilarea cu Primelase HR Excellence este definitivă, însă în funcție de fiecare persoană pot exista anumiți stimul hormonali care activează creșterea firelor de păr. Foliculii inactivi pot fi activați de modificările hormonale de la nivelul organismului. Din acest motiv este necesar să se realizeze ședințe de întreținere periodic.

În funcție de vârsta pacienților și de activitatea hormonală, rezultatele pot diferi. Ședințele de întreținere se realizează după cum urmează:

În cazul adolescenților ședințele de întreținere se realizează la 6 luni de la terminarea tratamentului, după care la 8, 10 și 12 luni distanță una de cealaltă. După cea de a 4-a ședință de întreținere, următoarele se vor realiza la un an distanță.

În cazul adulților ședințele de întreținerea se realizează astfel:

 • Între 20 și 30 ani: o dată pe an;
 • Între 30 și 40 ani: o dată la doi ani;
 • Peste 50 de ani: o dată la trei ani.

Cât costă ședințele de epilare definitivă cu Primelase HR Excellence?

Prețul unei ședințe de epilare definitivă diferă în funcție de zona aleasă. De regulă, prețurile pentru o ședință de epilare cu Primelase HR Excellence pot porni de la 90 Ron, pentru o singură zonă.

Saloanele de estetică oferă de multe ori pachete complete de 6 sau 8 ședințe pentru o zonă sau chiar pachete pentru 2 zone, iar atunci prețurile pot să difere.

În cadrul QEstetic Iași pacienții se pot bucura atât de pachete complete pentru epilarea definitivă cu 6 sau 8 ședințe, cât și de oferte speciale la serviciile de epilare.

QEstetic oferă pacienților tehnologii de ultimă generație care permite epilarea definitivă fără durere, într-un timp foarte scurt. Mai multe despre serviciile oferite de QEstetic aici.

Call Now Button