epilare-definitiva

Împărtășim secretele pielii fine

Epilare definitivă cu PrimeLase HR Excellence

Crezi că este o adevărată provocare să scapi de părul nedorit de pe corp? Nu știi cum să eviți aspectul neplăcut al pielii după ce ai folosit ceara? Ești sătulă de epilatoarele care îți lasă fire de păr sub piele?

Vă dezvăluim singura metodă care are efectul garantat scontat! Epilare definitivă cu aparatul PrimeLase HR Excellence, disponibil în Clinica QEstetic Iași.

primelase-hr-exellence-4
Aparat epilare definitivă PrimeLase HR Excellence

Laserul de top are cea mai înaltă putere de pe piață (4800 W) precum și o tehnologie unică de reducere a disconfortului pe durata tratamentului. Rapid şi foarte eficient, device-ul reușește cu aplicatoarul lui să trateze fiecare zonă a corpului.

Și chiar dacă noi, femeile, suntem dispuse să suferim din când în când în numele frumuseții, aparatul de epilare are un sistem de răcire Crystal Freeze CE. Acesta ajustează temperatura automat și răcește pielea în timpul ședinței, astfel încât epilarea devine complet nedureroasă.

Acționează asupra foliculului și îndepărtează definitv părul nedorit, indiferent de culoare pielii. Impulsurile scurte cu doze mari de energie targetează părul rezidual la ultimele ședințe de tratament, ca pielea să devină fină și catifelată.

Procesul de epilare definitivă și avantaje ale laserului PrimeLase HR Excellence:

  • înjumătățește timpul necesar tratamentului pentru epilare și reduce durata sesiunilor.
  • este pretabil pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile sau de culoare foarte deschisă.
  • o parte din firele de păr pot să pocnească și să iasă din piele chiar de la prima sesiune de tratament.
  • sesiunile de tratament sunt foarte scurte (durează între 5 și 60 de minute pe o zonă) 
  • aparatul poate aborda orice zonă a corpului, inclusiv zona feței.

Rezultatele epilării sunt exact pe măsura așteptărilor, mai ales dacă sunt efectuate de specialiștii noștri, în Clinica QEstetic, locul unde se pune accent pe fiecare detaliu în parte.

Call Now Button