jetpeel-tratamente

Jetpeel – inovația frumuseții

Un tratament desprins parcă din filmele viitorului! Jetpeel este o inovație a frumuseții, cu o tehnologie preluată din domeniul aerospațial, adaptată apoi domeniului dermato-cosmetic. Sună wow? Așa și este.

Cum funcționează?

Tratamentul cu jet de aer supersonic are utilități multiple: curată, hidratează și tratează ridurile. Jetpeel combină oxigenul cu o substanță lichidă precum apa, substanțe nutritive sau anestezice. Rolul este de a crea un un jet de micro-picături, care ating o viteză supersonica de 720 km/ora. Jetul puternic este și delicat în același timp, perfect pentru exfolierea pielii, fără să provoace iritații.

Procedura este realizată la o adâncime de 4,5 mm (fără contact direct). Poate fi aplicată și ca metodă de infiltrare a substanțelor nutritive în piele, eliminând o serie de afecțiuni cutanate.

Care sunt problemele tratate?

Indiferent de vârsta noastră, de problemele de piele, de tipul de ten sau de anotimp, Jetpeel funcționează și asigură rezultate excelente.

În cazul pielii arse de soare, petelor hiperpigmentare, cicatricilor generate de acnee, dar și pentru întinerirea mâinilor și a decolteului, Jetpeel este singurul aparat din domeniul estetic care extrage punctele negre fără să irite zona din jur, așa cum se întâmplă în cazul procedurii obișnuite de extragere.

O sesiune completă durează 45-60 de minute, după care se recomandă protejarea pielii. Protejarea se poate face prin aplicarea unei creme de protecție solară, ca tratamentul să funcționeze pe termen lung.

Care sunt etapele tratamentului?

Așa cum scrie în ‘’manualul frumuseții’’, primul pas este evaluarea facială detaliată, efectuată de către un dermatolog, care va alege un protocol specializat.

După îndepărtarea machiajului se aplică acest jet supersonic, care este combinat cu oxigen și apă de mare, pentru curățarea profundă a pielii, timp în care se realizează și drenajul limfatic, care ne ajută să scăpăm de ganglioni și ne curăță de toxine.

Dacă ne gândim la ce vom simți, senzația este similară cu o ședința de crioterapie, iar efectul de răcire stimulează circulația sângelui și contribuie la hidratarea pielii.

După eliminarea celulelor moarte, pielea este super pregătită pentru următorul pas, infiltrarea substanțelor nutritive. Mai exact vitaminele A+E, B5, C, combinate cu acid hialuronic. Acestea stimulează sinteza colagenului și a elastinei, care generează noi celule.

Dacă vă doriți o piele mai fină, mai curată, fără riduri, tehnologia Jetpeel este alegerea potrivită, recomandată și de specialiștii noștri, mai ales că este o procedură rapidă, fără efort, durere sau disconfort.

Call Now Button