tehnologia-jetpeel

Jetpeel – aliatul ideal pentru un ten curat și hidratat

Un ten curat și hidratat – recomandarea specialiștilor

Soarele, vântul, substanțele chimice din produsele cosmetice, poluarea, stresul, oboseala, alimentația deficitară, toate se răsfrâng asupra tenului nostru.

Fața noastră obișnuiește să indice stilul de viață pe care îl avem. Dacă micile imperfecțiuni ale corpului le putem masca cu ajutorul hainelor pe care le purtăm, în privința tenului nu putem face același lucru.

Toate ne dorim o piele netedă și catifelată, lipsită de imperfecțiuni și riduri, însă, cel mai adesea, rutina de îngrijire a tenului ne poate da bătăi de cap.  

Înainte de toate trebuie să ajungi să înțelegi care este specificul tenului tău și care sunt nevoile acestuia. Ulterior, cu sprijinul unui specialist, vei găsi tipul de tratament și tehnologia care ți se potrivește.

Care sunt principalele nevoi ale tenului tău?

Principalele provocări cu care se poate confrunta tenul nostru sunt deshidratarea (pielea uscată și descuamată, ternă, lipsită de strălucire), excesul de sebum (acnee, pori dilatați, roșeață, inflamație) și ridurile.

Odată ce ai conștientizat nevoia tenului tău, poți apela la sfatul specialistului pentru a te îndruma în alegerea tratamentului adecvat.

Cum îți dai seama că tenul tău este deshidratat?

Pielea deshidratată este lipsită de apă. Tenul deshidratat este tern, ai senzația că te strânge, iar ridurile și cearcănele sunt mult mai proeminente.

Totuși, indiferent de tipul tenului și de situația cu care se confruntă acesta, curățarea și hidratarea sunt esențiale, în orice anotimp.

În cazul în care te întrebi dacă există o tehnologie care îmbină ambele proceduri, îți putem spune că da.

Specialiștii QEstetic folosesc cu succes tehnologia inovatoare, non-invazivă JetPeel.

Ce este tehnologia JetPeel și cum ajută la obținerea unui ten curat și hidratat?

JetPeel este singura procedură care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluții active.

JetPeel se poate utiliza pe toate tipurile de piele, la orice vârstă și în orice anotimp. Oferă rezultate spectaculoase în cazul afecțiunilor precum:

  • arsuri solare
  • hiperpigmentare
  • punctele negre

Rezultatele obținute

  • exfoliere și curățare
  • reducerea liniilor fine de pe față, gât și decolteu
  • eliminarea pigmentării nedorite
  • creșterea elasticității pielii
  • redobândirea unui aspect tânăr

Experiența specialiștilor QEstetic are un cuvânt important de spus, iar roadele se văd după o singură ședință. Ritualul de îngrijire și curățare aplicat acasă și produsele utilizate pot avea efecte nedorite asupra chipului tău.

Un ten curat și hidratat este un ten luminos, întinerit, care emană vitalitate și sănătate.

Pentru fiecare dintre noi, cel mai frumos rezultat în urma unui tratament, este plăcerea de a ne privi chipul în oglindă.

Pielea noastră “strigă” după ajutor, trebuie doar să avem ochi să vedem semnalele pe care le transmite și să luăm măsurile necesare pentru a le remedia.

Call Now Button