Acidul hialuronic

Acidul hialuronic, noua metoda de hidratare a pielii

Acidul hialuronic – tratamentul pentru o piele perfectă

 E adevărat că în ziua de astăzi știm din ce în ce mai multe despre micile retușuri pe care le putem face și despre cum ne putem îmbunătăți imaginea.

Nu cercetăm pe cont propriu foarte mult, ci mergem pe ceea ce auzim de la cei din jurul nostru. Acest lucru nu este tocmai corect. Tocmai din acest motiv nu reușim să trecem de imaginea pe care ne-am creat-o cu privire la acidul hialuronic și la efectele sale.

Cele mai multe dintre noi căutăm ca aspectul final să fie unul discret. Dorim punerea în valoare a trăsăturile și să corecteze micile imperfecțiuni, existente sau nu (asta știm doar noi). Acidul hialuronic poate fi și o metodă de hidratare sau de îmbunătățire a ridurilor, cearcănelor sau buzelor.

Cu trecerea timpului intervine îmbărânirea celulară și organismul nostru nu mai are abilitatea de a produce suficient acid hialuronic, aspect ce se traduce și în elasticitatea mușchilor faciali. Din acest motiv apar ridurile, iar buzele se usucă treptat, fără să mai aibă aspectul plin, perfect conturat.

Pielea rămâne tânăra și sănătoasă atât timp cât are suficient acid hialuronic pentru a o menține hidratată. Scăderea concentrației de acid duce la apariția ridurilor, petelor și semnelor de îmbătrânire. Partea pozitivă este că știința ne pune la dispoziție o alternativă perfectă pentru cei ce vor să își mențină mereu aspectul fresh.

Injectarea cu acid hialuronic

Aceasta procedură de injectare ne ajută să scăpăm și de cearcane, care ne dau un aspect de față obosită și întunecată. Acidul hialuronic completează deficitul de grăsime și hrănește pielea în profunzime.

Efectul durează de la 12 până la 16 luni, în funcție de următoarele:

  • gradul de hidratare și metabolismul fiecărei persoane;
  • capacitatea naturală de a produce acid hialuronic propriu;
  • modul de viață și de modul în care a fost injectat.

Procedura nu este dureroasă și nu lasă semne, așa că în câteva zile veți fi ca noi.

Condițiile esențiale pentru un rezultat bun stau doar în mâinile noastre. Avem nevoie de un medic bun, cu experiență și cu substanțe de calitate. Este atât de ușor să avem buze pline, frumos conturate și o piele netedă, fără riduri și cearcane.

Așadar, lăsați-vă răsfățate de specialiștii noștri, care dau un refresh aspectului, energizându-vă cu poftă de viață și cu rezultate pe măsura așteptărilor. 

Call Now Button