epilare inghinala

Tot ce trebuie să știi despre epilare inghinala

Epilare inghinala în Iași, la Q Estetic

Zona inghinală este o zonă în care pielea este foarte sensibilă, de aceea majoritatea metodelor de epilare cunoscute pot provoca iritații, fire de păr dureroase crescute sub piele și tot felul de neplăceri pe care îți dorești să le eviți.

Mai ales vara, la plajă, atunci când îmbraci costumul de baie vrei să te simți încrezătoare, frumoasă și în largul tău, dar și să te relaxezi. Să ai grija epilării în vacanță nu este deloc un lucru de dorit.

Cu ajutorul tratamentului de epilare definitiva cu laser te poți bucura de o piele fină pe tot parcursul anului, nu doar în vacanțe.

Epilarea inghinală poate fi un subiect tabu pentru multe femei, însă este un capitol care ridică multe semne de întrebare pentru pacientele noastre și trebuie detaliat, astfel încât doamnele și domnișoarele care aleg sau își doresc acest tip de tratament să fie informate.

O soluție eficientă, confortabilă, care te scutește de multe neplăceri și de disconfortul creat de perioada în care firele de păr cresc este fără îndoială epilarea definitivă cu laser.

Câte tipuri de epilare definitivă cu laser în zona inghinală se realizează în clinica Q Estetic?

Epilare inghinala cu laser la Q Estetic

Epilare linie bikini – aceasta reprezintă una dintre cele mai solicitate proceduri și face referire la eliminarea părului din zona liniei V. Este practic zona situată în afara lenjeriei și acoperă până la 3 cm dincolo de această linie, pentru a-ți oferi confort indiferent de tipul de lenjerie pe care îl porți.

Epilare inghinal total – această procedură include linie bichini, zona pubiană și zona labiilor.

Epilare labii

Epilare interfesier

Indiferent de zona pe care o alegi, rezultatele vor fi surprinzătoare și te vor scăpa de grija epilării cu aparatul de ras, cu ceară sau cu epilatorul.

O procedură realizată într-un cabinet specializat, cu personal calificat, cu experiență și cu o aparatură performantă face diferența.

În plus, pe lângă partea estetică a acestui tratament, se poate remarca și importanța lui în păstrarea unei igiene adecvate a acestei zone atât de delicată pentru o femeie.

Câte ședințe sunt necesare pentru eliminarea părului nedorit din zona inghinală?

Numărul sesiunilor de epilare depinde foarte mult de caracteristicile fiecărui pacient în parte, de grosimea și culoarea firului de păr și de tipul pielii, însă pentru zona inghinală sunt necesare minim 8 ședințe pentru rezultate pe termen lung.

Este epilarea definitivă inghinală laser o procedură dureroasă?

În funcție de gradul de sensibilitate al pacientei, epilarea definitivă cu laser poate crea un ușor disconfort. Avantajul este că echipamentul utilizat la Q Estetic, Primelase HR este dotat cu o tehnologie unică de reducere a disconfortului din timpul tratamentului de epilare definitivă. Sistemul de răcire crystal freeze ajustează constant temperatura zonei tratate, pentru ca epilarea să fie complet sigură în orice moment.

Cum să te pregătești pentru epilarea definitivă inghinala?

La fel ca și în cazul celorlalte zone de tratament și în cazul zonei inghinale este necesar să eviți epilarea cu ceară sau cu alte metode care implică smulgerea firelor de păr, cu cel puțin o lună înainte de tratament.

Este recomandat să te razi cu lama cu o zi înainte de tratament.

De asemenea, în zilele în care efectuezi tratamentul este indicat să porți îmbrăcăminte lejeră care nu îți provoacă iritații.

Evită expunerea la soare cu 3-5 înainte și după tratament.

Procedura nu se realizează în zilele în care ești la menstruație.

Cât costă tratamentul de epilare definitivă inghinala?

Consultă lista noastră de prețuri.

În clinica Q Estetic îți garantăm siguranță, confidențialitate și un mediu extrem de plăcut în care te vei simți în largul tău, fără a simți stânjeneală. Personalul nostru calificat se va asigura ca experiența ta să fie una cât mai plăcută și va adapta tratamentul la nevoile tale.

Rezultatul te va face să te simți mult mai încrezătoare și atrăgătoare.

Call Now Button