remodelarea-bratelor-si-a-genunchilor

Remodelarea brațelor și a genunchilor cu ajutorul Endymed 3DEEP PRO

Remodelarea brațelor și a genunchilor – rezultate uimitoare cu Endymed 3DEEP PRO

Zona brațelor și cea a genunchilor sunt zone destul de dificil de lucrat. Multe dintre noi ne confruntăm cu nemulțumiri legate de aspectul brațelor și de felul în care arată acestea în ținutele de vară.

Cum poți avea brațe mai subțiri?

Brațe groase, piele inestetică care atârnă? Un adevărat coșmar, mai ales atunci când îți dorești să porți o rochie sau un top fără mâneci. A venit momentul să scapi de acest complex și să te privești cu drag în oglindă, indiferent de ceea ce porți.

Este suficient să îți dorești să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care arăți. Specialiștii QEstetic îți vor oferi consultanță cu privire la tratamentul care ți se potrivește. Experiența și profesionalismul lor, precum și aparatura de ultimă generație transformă fiecare vis în realitate.

Tratamente QEstetic pentru remodelarea brațelor și a genunchilor

Pentru brațe mai subțiri și genunchi frumos conturați, tehnologia Endymed 3DEEP PRO este cea mai eficientă, sigură și neinvazivă soluție.

EndyMed este lider în ceea ce privește ultimele inovații în materie de soluții de înfrumusețare, iar clinica QEstetic se remarcă prin rezultatele spectaculoase obținute de specialiștii noștri.

Endymed 3DEEP PRO reprezintă cea mai avansată tehnologie nonchirugicală de reducere a grăsimilor și de remodelare a corpului.

Tehnologia EndyMed furnizează energie cu radiofrecvență care acționează asupra a 3 straturi dermice. Aceasta acționează fără durere sau riscuri, reactivând producția de colagen. Sistemul este dotat cu 7 capete care permit realizarea unor game variate de tratament, atât pentru față cât și pentru corp.

Aceasta este cea mai nouă și inovativă tehnologie disponibilă astăzi pentru piele. 3DEEP permite penetrarea profundă în straturile dermice. EndyMed Pro oferă o soluție flexibilă și eficientă care setează un nou standard de excelență pentru pacienți dar și pentru practicieni. 

Pentru tratarea zonelor mai mici și sensibile precum brațele, genunchii, linia maxilarului și zona de sub bărbie, utilizăm cu succes piesa de mână Mini shaper.

Mini shaper handpiece este special conceput pentru tratamentul cu radiofrecvență pentru zonele mai delicate ale corpului. Acesta reprezintă cea mai eficientă piesă de mână disponibilă pentru tratamentul asupra brațelor și a genunchilor.

endymed-pro-3deep
Cum funcționează mini shaper handpiece?

Această piesă inovatoare dispune de o suprafață electrodică concentrică, bazată pe energie cu radiofrecvență 3DEEP ce pătrunde adânc în piele pentru rezultate maxime.  

Mini Shaper stimulează producerea de colagen și dezvoltă reducerea celulelor de grăsime. Are o putere de două ori mai mare decât alte dispozitive de pe piață. Căldura stimulează colagenul existent și încurajează producerea de colagen nou. Astfel pielea va fi mult mai fermă și mai tonifiată.

Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele.

O piele fericită și un corp frumos îți oferă o stare de bine și mai multă încredere în tot ceea ce faci.

Avanatajele tratamentului:

  • piele mai netedă, cu o textură fină și un aspect vizibil îmbunătățit
  • corp frumos conturat
  • reducerea cicatricilor post acnee
  • reducerea ridurilor fine

Dacă te-am convins să testezi tehnologia EndyMed3DEEP, contactează-ne pentru a stabili împreună pașii procesului tău de schimbare.

Call Now Button