remodelare-corporala-20

Remodelare corporală prin radiofrecvență

Remodelare corporală – tot ce trebuie să știi

Fiecare doamnă și domnișoară își dorește un corp ca în reviste, tonifiat, hidratat, lipsit de vergeturi și neted. Oglinda poate fi cel mai de temut adversar al femeiii, mai ales în preajma concediilor din perioada verii.

Stresul cotidian și alimentația dezechilibrată pot lăsa urme asupra corpului nostru. Important este să nu cedăm și să luptăm pentru a obține aspectul la care visăm. Dacă te simți bine în pielea ta, emani energie pozitivă și optimism, te înconjori de oameni buni și ai mai multe șanse de reușită atât pe plan personal, cât și profesional.

Ce înseamnă remodelare corporală?

Remodelarea corporală presupune „sculptarea” corpului (picioare, talie, față, etc.) cu ajutorul tehnicilor și aparaturii de ultimă generație. Veți obține o piele mai fermă, mai netedă și strălucitoare, picioare mai frumoase, o talie mai evidențiată, un aspect mai tânăr și inclusiv un tonus mai bun.

Dacă ar fi să rezumăm într-o propoziție remodelarea corporală, aceasta ajută la redobândirea conturului feminin și a feminității corpului vostru.

Ce este procedura de remodelare corporală prin radiofrecvență multipolară?

Radiofrecvența poate fi o alternativă non-invazivă la operațiile chirurgicale. Ajută foarte mult persoanele care au pielea lăsată, datorită lipsei de colagen. Radiofrecvența acționează la nivelul stratului superficial al pielii, stimulând producția naturală de colagen.

Terapiile de remodelare corporală prin radiofrecvență fac minuni când vine vorba despre frumusețe feminină.

Una dintre cele mai recente inovații în domeniul tratamentelor de remodelare coporală prin radiofrecvență multipolară este EndyMedPro 3 Deep.

EndyMedPro 3 Deep este o platformă de tratament all in one, ce acționează adânc în piele cu ajutorul energiei cu radiofrecvență, reactivând producția naturală de colagen. Poate fi utilizat pe toate tipurile de ten.

Aparatul este îmbogățit cu tehnologia 3Deep, cea mai nouă formă a tehnologiei de tratament cu radiofrecvență, care implică interacțiunea dintre mai multe tipuri de unde de radiofrecvență, ce permite aparatului să acționeze asupra a 3 straturi dermice.

Printre avantajele sale se numără posibilitatea de personalizare a tratamentului în funcție de nevoile fiecăreia dintre voi, oferă rezultate vizibile imediat și este un tratament lipsit de durere și disconfort.

Efectele benefice ale tratamentului cu radiofrecvență

  • acționează asupra mai multor zone ale corpului;
  • crește fermitatea pielii;
  • reduce sau îndepărtează celulita;
  • ameliorează vergeturile și tratează cicatricile;
  • tratează pielea lăsată, lipsită de elasticitate, redându-i tonicitatea;
  • reduce ridurile superficiale, cât și pe cele accentuate;
  • determină apariția unui aspect mai tânăr, mai neted, mai ferm al pielii;
  • rezultatele sunt vizibile imediat și se mențin pe termen lung;
  • sigur și eficient pentru toate tipurile de piele;
  • acționează rapid, fără durere și fără efecte secundare.

Vă veți recăpăta încrederea în voi și veți putea afișa un corp frumos în costumul de baie vara aceasta.

Sfatul specialistului vă va ajuta să ajustați și să adaptați tratamentul în funcție de nevoi și de trăsăturile personale. Indiferent de zona pe care doriți să o modelați, rezultatul va fi spectaculos.

Convinge-te de rezultatele miraculoase obținute de specialiștii QEstetic!

Call Now Button