remodelare corporala dupa sarcina

Recâștigă-ți formele și încrederea în tine după naștere

Remodelare corporala dupa sarcina

Cele 9 luni de sarcină reprezintă poate cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. În această perioadă, femeile se simt împlinite, sunt înfloritoare, tenul și părul lor sunt strălucitoare, emană fericire și împlinire prin toți porii.

După naștere însă, lucrurile încep să se schimbe. Kilogramele în plus, vergeturile și celulita se numără printre cele mai des întâlnite modificări care se instalează asupra corpului proaspetei mămici.

Dorința de a reveni cât mai repede la greutatea de dinainte de sarcină devine tot mai mare. Starea de nerăbdare este accentuată de nopțile nedormite și de stresul acumulat în acest timp. Este important să conștientizezi că o mamă liniștită, mulțumită de aspectul ei, va fi bine pentru bebeluș și îi va transmite și lui starea ei de bine. Cu toate acestea, trebuie să fii conștientă că revenirea se face treptat, așadar ai nevoie de răbdare și timp să obții efectul pe care ți-l dorești.

Nu te descuraja! Tratamentele corporale și tehnologia în domeniul remodelării corporale au evoluat foarte mult, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Tratamentele sunt non-invazive, nu necesită perioadă de recuperare, iar timpul petrecut în clinică te va reîncărca atât fizic cât și psihic, cu energie pozitivă. Este important să știi, înainte de toate, că nu recomandăm tratamentele corporale în sarcină sau în perioada alăptării.

La Q Estetic multe mămici au redescoperit plăcerea de a se privi în oglindă și de a îmbrăca costumul de baie fără niciun fel de sfială.

Vrei să știi care sunt tratamentele de remodelare corporală care te vor ajuta să îți recapeți cât mai repede formele dinainte de sarcină?

Tratamente de remodelare corporala dupa sarcina

VelaShape III

VelaShape III este cel mai popular tratament anticelulitic, non-invaziv, confortabil, care îmbunătățește aspectul inestetic al celulitei, redă elasticitatea și fermitatea pielii și reduce circumferința zonei tratate.

Serviciul este disponibil în centrele noastre din:

📍VALEA LUPULUI: DN28, Nr. 6
📍BUCIUM: Complex Boheme Residence, Sos. Bucium nr. 55k.

CrioSculpting Define

CrioSculpting Define îți oferă posibilitatea de a slăbi usor, fără efort, printr-un tratament non-invaziv de slăbire localizată. CrioSculpting Define funcționează prin răcirea de până la -11C a țesutului adipos, generând astfel moartea celulelor de grăsime, fără a leza însă țesutul înconjurător.

Serviciul este disponibil în clinica noastră din:

📍BUCIUM: Complex Boheme Residence, Sos. Bucium nr. 55k.

Tehnologia BodySculptor Excell +

BodySculptor Excell + se bazează pe îmbinarea unei tehnici eficiente de slăbire cu beneficiile drenajului limfatic prin micropresiune. Tehnica de slăbire BODYSCULPTURE EXCELL + generează câmpuri magnetice alternante de frecvență joasă asociate cu micropresiuni pentru a micșora și reduce grăsimea corporală prin stimularea mecanismelor biologice ale lipolizei. În numai câteva ședințe, puteți obține scăderea rapidă în centimetri, reducerea celulitei și o mai mare fermitate a pielii.

Serviciul este disponibil în clinicile noastre din:

📍VALEA LUPULUI: DN28, Nr. 6
📍BUCIUM: Complex Boheme Residence, Sos. Bucium nr. 55k.

EndyMed PRO 3 Deep

EndyMed PRO 3 DEEP reprezintă cea mai recentă inovație în domeniul tratamentelor de remodelare prin radiofrecvență, care mizează pe modelarea volumetrică facială și corporală.

Serviciul este disponibil în clinica noastră din:

📍VALEA LUPULUI: DN28, Nr. 6.

Alege-te în 2022 și pregătește-te pentru o schimbare!

Call Now Button