piele-perfecta

Piele perfectă cu tehnologia ENDYMED

Piele perfecta cu tehnologia ENDYMED

Ați observat că de ceva vreme suntem mult mai atente cu pielea noastră? Că avem mai multă grijă la ce produse cosmetice alegem, că ne interesăm mai mult care sunt cele mai bune tratamente pentru o piele perfecta și unde să le facem? 

Este normal. Evoluția noastră constă și în evoluția corpului și secolul în care trăim ne pune la dispoziție cele mai bune mijloace pentru a arăta fresh cât mai mult timp. Lucky us!

Cu siguranță ați auzit de rejuvenarea facială și de minunile pe care le face feței noastre. Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor luminoase pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, pentru a stimula producția de colagen și elastină. Este extrem de eficient pentru remodelarea adâncă a pielii. 

Tehnologia din spatele ENDYMED este singura care folosește radiofrecvența fracționată, controlată prin mai multe surse. Are cele mai avansate programe software și o configurație electronică care permite aplicarea radiofrecvenței pentru a trata epidermul cu cea mai mare precizie. 

Dar, înainte să vorbim despre procedurile Endymed, trebuie să înțelegem ce este radiofrecvența. Este o tehnologie prin care colagenul este stimulat la nivelul dermului prin procedeul de încălzire. Dacă nivelul energiei este adecvat, colagenul se va contracta și va produce o schimbare imediat vizibilă la nivelul pielii. Rezultatul? O piele perfecta, cu aspect mai tânăr cu Endymed Pro Intensif și Endymed FSR. 

Ambele proceduri se fac cu cremă anestezică, astfel încât se simte doar un mic disconfort, care este normal, de altfel. Tratamentele se fac în număr de minim 3 ședințe, la un interval de o lună. Cele două se pot combina după un anumit protocol, stabilit binențeles de medicul dermatolog care realizează procedura. 

Cum funcționează?

Pacientul achiziționează un capăt un anumit număr de impulsuri (450 la FSR și 1000 la Intensif), care va fi folosit în totalitate. Dacă impulsurile nu se termină în cele 3 ședințe, se mai face o ședință sau două, la un interval de 6 luni. Rezultatele cele mai bune se văd cam la o lună după terminarea tratamentului. Merită din plin așteptarea!

Endymed PRO Intensif 

Știm cu toate că după o anumită vârstă, organismul nostru întâmpină dificultăți în producerea colagenului și că are nevoie de puțin ajutor din partea noastră. Procedura ne aduce remodelarea facială volumetrică dorită, care înseamnă o piele mai fermă, cu un aspect luminos, reducerea aspectului ridurilor, acneei și cicatricilor. Urmele lăsate de procedură dispar în aproximativ 3 zile, după care ne bucurăm de rezultate. 

Ai super avantaje: 

 • Procedeu rapid, cu un timp scurt de recuperare;
 • Fără vânătăi sau sângerări;
 • Îmbunătățiri vizibile, cu rezultate de lungă durată;
 • Acționează pe orice tip de piele;
 • Precizie foarte mare, care acoperă fiecare zonă în parte;
 • Odată cu acest tratament, pielea va continua să se îmbunătățească până la un an după ultima sesiune. Sună tentant, așa e?
piele-perfecta-endymed
endymed-fsr

Endymed FSR

Este tratamentul ideal pentru liniile fine, riduri, cearcăne, pentru pielea deteriorată de soare (photoaging), care își schimbă textura și afectează totodată tonul pielii. Mai mult, tratează cicatricile și vergeturile. Urmele lăsate de procedură dispar în aproximativ 5 zile. 

Like a dream!

Care sunt avantajele pe care trebuie să le urmărești?

 • Permite setarea unor parametrii personalizați, adică totul este gândit în funcție de pielea ta;
 • Este un tratament rapid, care vine la pachet cu un timp scurt de recuperare;
 • Piele mai mătăsoasă și textură mai sănătoasă;
 • Un contur mai fin al feței și o culoare uniformă;
 • Ameliorarea cicatricilor cauzate de acnee;
 • Reducerea ridurilor și întinderea pielii;
 • Durata procedurii este de 30 – 60 minute și se poate repeta după minim o lună.

Bun venit, piele peeerfectă!

Așadar, dacă sunteți pregătite să vă recăpătați aspectul tânăr și energizat, specialiștii QEstetic vă stau la dispoziție cu sfaturi și indicații, ca pielea voastră să fie îngrijită așa cum se cuvine.


Call Now Button