peelingul-chimic

Peelingul chimic – tratamentul rapid și eficient pentru o piele perfectă

Peelingul chimic – ce este și cum ne ajută în procesul de înfrumusețare

Cicatricile inestetice post-acnee, ridurile fine sau petele apărute la nivelul feței ne cauzează disconfort și ne pot influența în mod negativ percepția asupra vieții. Atunci când pielea ta nu se simte bine, nici tu nu te simți confortabil. 

Aspectul tenului are un rol important asupra stării noastre generale și de aceea este necesar să avem grijă în permanență să fie îngrijit corespunzător.

Peelingul chimic este recunoscut ca fiind cel mai rapid și eficient tratament în tratarea cicatricilor, a ridurilor fine și a petelor apărute pe față, de-a lungul timpului.

Ce este peelingul?

Peelingul sau exfolierea tenului este un procedeu care are rolul de a ne ajuta să obținem un ten mai curat, mai sănătos, lipsit de pete și cicatrici inestetice.

Ce este peelingul chimic?

Peelingul chimic reprezintă o procedură medicală utilizată pentru a îmbunătăți aspectul tenului, ce presupune exfolierea pielii cu ajutorul unor substanțe chimice. Acestea au rolul de a îndepărta celulele moarte și de a stimula regenerarea celulară.

Peelingul chimic este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile după prima ședință, nedureros, care nu presupune eforturi deosebite pentru vindecare.

Beneficiile peelingului chimic:

 • reduce ridurile fine
 • corectează imperfecțiunile și cicatricile post-acneice
 • reducere porii măriți
 • diminuează și elimină petele pigmentare (petele maronii)
 • stimulează procesul de refacere al pielii
 • netezește și uniformizează aspectului pielii

Afecțiuni ale pielii pe care le poți trata cu ajutorul peelingului chimic

 • cicatricile post-acneice
 • ridurile fine
 • hiperpigmentarea
 • pori dilatați
 • depigmentarea
 • piele ternă, lipsită de vitalitate

Ce este hiperpigmentarea?

Hiperpigmentarea este o afecțiune a pielii care se manifestă prin apariția unor pete maronii, de diferite forme și dimensiuni. Acestea se datorează în principal expunerii la soare, unor modificări hormonale sau unor leziuni cutanate.

Peelingul chimic la QEstetic

Pentru fiecare dintre provocările expuse mai sus, specialiștii QEstetic vă oferă soluții personalizate, cu rezultate foarte bune, care vă vor readuce dorința de a vă bucura de viață.

În funcție de nevoia fiecărei persoane care pășește în clinica noastră, vom stabili tipul de tratament corespunzător și vom începe procesul de vindecare.

Specialiștii QEstetic lucrează cu cele mai performante soluții chimice pentru tratamentul de peeling chimic, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

Tipuri de soluții chimice utilizate cu succes la QEstetic

THERAPEEL F8 și THERAPEEL F12 sunt două soluții chimice, bazate pe acid ferulic, acid lactic și acid citric,  ce sunt utilizate în tehnica de peeling chimic cu rolul de a rejuvena pielea, de a reduce ridurile fine și de a corecta petele pigmentare.

MELANOSTOP TRAN3X PEELING

MELANOSTOP PEEL este o combinație folosită pentru tratarea pigmentării epidermice dificile și este formata din acid azelaic, resorcinol și acid fitic. Are un efect surprinzător asupra hiperpigmentării.

COSMELAN este tratamentul numărul 1 în lume în ceea ce privește depigmentarea. Este un tratament cunoscut la nivel mondial datorită rezultatelor sale extraordinare în lupta împotriva petelor inestetice apărute pe față, mâini sau decolteu. 

PEELING REJUVENARE ȘI BIOREVITALIZARE: PRX-T33

Peelingul PRX–T33 este o metodă inovatoare unică pentru biorevitalizarea pielii, fără injecții, fără descuamare ca în cazul peelingului clasic, foarte confortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se poate  efectua în orice anotimp, inclusiv vara.

Fiecare persoană este unică, de aceea specialiștii QEstetic adaptează fiecare tratament pe care vi-l aplică pentru a vă reda frumusețea și strălucirea pe care le meritați.

Call Now Button