epilare definitivă la Q Estetic

În sezonul rece, pregătește-ți pielea pentru vară

Serviciul de epilare definitivă la Q Estetic, în Iași

O vorbă înțeleaptă din popor spune să-ți construiești iarna car și vara sanie.

La fel vă recomandăm și noi, La Q Estetic, să începeți de pe acum procedura de îndepărtare a părului nedorit, pentru a vă putea bucura vara viitoare de o piele fină și senzuală.

Epilarea definitivă cu laser a devenit una dintre cele mai populare proceduri în materie de tratamente cosmetice din lume. Reprezintă o alternativă la epilarea cu aparatul de ras sau cu ceară, extrem de populară, în general, în rândul persoanelor care pun preț pe timpul lor liber și nu vor să îl irosească inutil pe proceduri anevoioase de epilare.

În zilele noastre, timpul a devenit o resursă din ce în ce mai prețioasă și scumpă, pe care ne dorim să o valorificăm cât mai profitabil pentru noi. Epilarea definitivă cu laser reprezintă o procedură minim invazivă, care are numeroase beneficii suplimentare, precum eliminarea firelor de păr crescute sub piele și precizie în targetarea firelor de păr specifice.

Deși poate părea strict un tratament cosmetic destinat femeilor, această procedură funcționează cu rezultate excelente și în cazul bărbaților.  

Spre deosebire de metodele clasice de înlăturare a firelor de păr nedorite, epilarea cu laser este cea mai eficientă metodă, care acționează atât asupra zonelor corpului, cât și asupra suprafeței delicate a feței.

De ce să alegi serviciul de epilare definitivă de la Q Estetic?

Tehnologia de ultimă generație pe care o utilizăm în centrul Q Estetic, specialiștii noștri, ambientul deosebit, felul în care te simți în momentul în care ne treci pragul, curățenia și garanția că ești în siguranță la noi și în timpul tratamentelor reprezintă principalele motive pentru care poți alege cu încredere serviciile Q Estetic.

Specialiștii noștri se remarcă prin experiență, amabilitate și grijă continuă față de pacienți.

Tehnologia pe care o folosim în centrul Q Estetic

Primelase HR Excellence este un laser de top, cu cea mai înaltă putere de pe piață (4800 W) și o tehnologie unică de reducere a disconfortului din timpul tratamentului de epilare definitivă.
Acționează direct asupra foliculului și îndepărtează permanent părul nedorit de orice grosime/culoare de pe toate tipurile de piele, cu rezultate remarcabile de la prima ședință.

De câte ședințe ai nevoie pentru rezultate optime?

Fiecare persoană este unică, de aceea tipologia firului de păr este unică pentru fiecare persoană în parte. Numărul minim de ședințe recomandat pentru a obține rezultatele scontate este de 6-8 ședințe.

Beneficiile epilării definitive cu laser

  • Reduce definitiv părul

În urma tratamentului de epilare definitivă cu laser, se îndepărtează firele de păr în proporție de 90%. Firele de păr care vor mai crește ulterior vor fi extrem de fine și mai deschise la culoare.

  • Fără fire de păr încarnate

Epilarea definitivă cu laser va reduce considerabil nevoia de de epilare cu aparatul de ras sau cu ceară, ceea ce înseamnă că vă puteți lua adio de la firele de păr încarnate.

  • Salvează timp și bani

Epilarea definitivă cu laser vă ajută să salvați timp și bani pe termen lung.

  • Îmbunătățește nuanța pielii și textura

Spuneți adio pigmentării și culorii neuniforme a pielii rămase în urma epilării frecvente.

Vezi Prețuri serviciu epilare definitivă cu laser

Te așteptăm, ca de fiecare dată cu zâmbetul pe buze! La Q Estetic, îndrăznește să fii așa cum vrei tu!

Nu rata super ofertele Q Estetic!

Call Now Button