În ce perioadă a anului poți începe tratamentul de epilare definitivă cu laser?

În ce perioadă a anului poți începe tratamentul de epilare definitivă cu laser?

Alege perioada pentru epilare definitivă în funcție de nevoile tale.

În timpul verii, pielea noastră are nevoie de o îngrijire mai atentă și mai delicată. Atât fața cât și corpul trebuie să se bucure de un tratament personalizat, care să le ofere sănătatea, finețea și strălucirea de care au nevoie.

Vara este pentru majoritatea dintre noi cea mai frumoasă perioadă a anului, sezonul mult așteptat, în care ne bucurăm de vacanțe și mai mult timp petrecut în aer liber.

În plus, noi, femeile, ne simțim frumoase în rochii fluide și bluze vaporoase, de aceea, cu atât mai mult ne dorim ca pielea noastră să arate impecabil. Părul inestetic îți poate crea disconfort, mai ales atunci când te afli în vacanță și nu îți dorești sub nicio formă să îți ocupi timpul cu epilarea.

Epilarea definitivă cu laser va îndepărta părul nedorit și îți va lăsa pielea netedă și atrăgătoare.

În ce perioadă a anului este recomandat să începi procedura de epilare definitivă?

Perioada epilare definitiva cu laser

Este important să știi că poți începe epilarea definitivă cu laser în orice perioadă a anului, indiferent de anotimp. Totuși, dacă îți propui să îți pregătești corpul pentru vară, indicat ar fi să începi procedura din toamna precedentă. Nu trebuie ignorat faptul că, epilarea definitivă presupune un proces etapizat. Este nevoie de minim 6 ședințe pentru a scăpa de părul nedorit, care se pot realiza la intervale de 4-10 săptămâni.

Pot apela la serviciul de epilare definitivă în timpul verii?

Epilarea definitivă cu tehnologia Primelase HR Excellence se poate face și pe perioada verii. Singura mențiune ar fi că, imediat după procedură, trebuie evitată expunerea directă la soare 3-5 zile și utilizarea unei creme de protecție solară cu factor de protecție mare.

Deși rezultatele se văd încă de la prima ședință, te vei bucura pe deplin de o piele catifelată după aproximativ 6 luni de la prima sesiune. Epilarea definitivă cu laser este potrivită pentru orice tip de piele sau de păr și se poate efectua chiar și pe pielea bronzată.

Pe lângă rezultatele uimitoare ale procedurii de epilare cu laser, atmosfera de la Q Estetic și specialiștii noștri îți vor oferi o experiență de care îți vei aminti mereu cu drag.

Poți opta pentru serviciul de epilare definitivă în oricare din cele 2 centre Q Estetic:

📍IASI: GRANDBEETLE RESIDENCE, BL. C1, ȘOS. PĂCURARI nr.120

📍BUCIUM: Complex Boheme Residence, Sos. Bucium nr. 55k

Întotdeauna recomandările doamnelor care ne trec pragul sunt cele mai ferme garanții ale faptului că serviciile Q Estetic sunt la cele mai înalte standarde de calitate.

Profită de ofertele lunare la tratamentul de epilare definitivă de la Q Estetic!

Call Now Button