criosculpting vs. velashape

CrioSculpting versus VelaShape – secretul pentru un corp perfect vara aceasta

Vara, vacanța și costumul de baie te motivează mai mult ca niciodată să îți redobândești forma dorită.  Tehnologia a evoluat foarte mult în acest sens, de aceea există soluții rapide și eficiente care nu necesită intervenții chirurgicale. Trebuie doar să analizezi care este cea mai potrivită metodă pentru tine.

Atât VelaShape, cât și CrioSculpting sunt două tratamente revoluționare, de ultimă generație, la fel de sigure și eficiente. Ambele sunt proceduri de conturare a corpului, care oferă rezultate dovedite clinic, însă există și diferențe semnificative  între cele două.

Tehnologia utilizată

 • CrioSculpting folosește o tehnologie de răcire orientată pentru a îngheța celulele adipoase.
 • VelaShape combină energia bipolară (RF), lumina infraroșu (IR) și vacuumul pentru a diminua celulita

Tipologia persoanelor tratate

 • Persoanele care apelează la CrioSculpting sunt aproape de greutatea dorită, au o elasticitate bună a pielii și își doresc să elimine o cantitate moderată de grăsime care se încăpățânează să dispară.
 • Persoanele care au nevoie de tratamentul VelaShape sunt cele care vor să îmbunătățească aspectul zonelor afectate de celulită.

Tipul de afecțiuni

 • CrioSculpting poate reduce în mod eficient grăsimea nedorită localizată în anumite zone, care nu dispare în urma dietei sau a exercițiilor fizice.
 • VelaShape tratează în primul rând celulita.

Zonele tratate

 • VelaShape acționează asupra zonelor precum: brațe, coapse, fese, abdomen, șolduri.
 • CrioSculpting tratează zone precum: șolduri, coapse, spate, brațe, abdomen, sub bărbie, fese.

Gradul de disconfort

 • În funcție de gradul de sensibilitate al fiecărui pacient, tratamentul cu Velashape 3 poate crea un mic disconfort la nivelul 3 al vacuumului, însă unele persoane vor dori un grad mai mare, dar acesta nu este disponibil.
 • La sfârșitul tratamentului cu CrioSculpting veti simți, în funcție de gradul de sensibilitate, un mic disconfort când se scoate aplicatorul și se revascularizează zona.

Recuperarea post-tratament

 • În urma tratamentului cu CrioSculpting este posibil să aveți amorțeli, furnicături sau mici umflături în zonele tratate. Senzația de amorțeală poate dura între 1 si 3 săptămâni, în funcție de fiecare caz în parte.
 • Imediat după finalizarea tratamentului cu VelaShape, pielea poate fi ușor caldă, însă vă veți putea întoarce la activitățile cotidiene.

CrioSculpting vs. VelaShape 3 – Ce tip de tratament ți se potrivește cel mai bine?

În funcție de rezultatele pe care le dorești, una dintre proceduri îți poate aduce mai multe beneficii decât cealaltă.

VelaShape 3 este un tratament de conturare a corpului care utilizează raze infraroșii intense care vizează grăsimea localizată sub piele. Îți conturează corpul și elimină masa, oferind corpului un aspect mai subțire. Acest tratament vizează și celulita.

CrioSculpting este un tratament de remodelare a corpului, care funcționează prin răcirea de până la -11C a tesutului adipos, generând astfel moartea celulelor de grăsime, fără a leza însă țesutul înconjurător. Acest tip de tratament reduce grăsimea din zona vizată, ducând la un aspect mai subțire a zonei tratate.

Ambele tipuri de tratament sunt non invazive.

Odată ce celulele adipoase sunt tratate cu ajutorul CrioSculpting sau VelaShape, acestea vor fi eliminate în mod natural prin sistemul limfatic al corpului. Acest lucru se întâmplă treptat în săptămânile post tratament.

În concluzie, este foarte important să alegi tehnologia care se pliază cel mai bine pe nevoile tale și pe rezultatele dorite. Dacă nu știi ce metodă să alegi, personalul specializat de la Q Estetic îți oferă consultanța de care ai nevoie.

Serviciile de remodelare corporală CrioSculpting cu Define și VelaShape 3 sunt disponibile la Q Estetic, în centrul din Complex Boheme Residence, Sos. Bucium nr. 55k. Acum serviciul VelaShape 3 este disponibil și în centrul nostru din Șoseaua Păcurari nr.120, Iași.

Nu rata ofertele noastre lunare pentru aceste tratamente revoluționare de remodelare corporală. Programează-te!

Call Now Button