tehnologia-liposonix

O mărime mai mică la haine după o singură ședință cu Liposonix

Tehnologia Liposonix – tehnologia revoluționară pentru atingerea corpului visat

Frumusețea este sinonimă cu un corp frumos și tonifiat. În bătălia pentru dobândirea corpului mult visat, acel centimetru în plus de pe abdomen, coapse sau fese este foarte important.

Deși facem eforturi uriașe pentru a obține silueta dorită, uneori simțim că orice am face, nu obținem rezultatele pe care le așteptăm. Sunt zone ale corpului în care țesutul adipos pur și simplu nu cedează.

Este momentul să te bucuri de hainele tale preferate, pe care îți dorești de atâta timp să le porți. Să îți poți cumpăra perechea de blugi în care nu ai crezut vreodată că vei mai reuși să intri.

Ce este tehnologia Liposonix?

Liposonix este un aparat unic, care are la bază o tehnologie revoluționară care utilizează ultrasunete concentrate, de intensitate ridicată. Este singurul aparat din lume care înlocuiește cu succes liposucția chirurgicală.

Tratamentul te ajută să elimini grăsimea și celulita nedorită de pe o anumită zonă, după numai o singură ședință. În plus, cel mai important este faptul că vei pierde o mărime la haine după o ședință cu tehnologia Liposonix. Acest tratament este practic echivalentul unei liposucții nonchirurgicale. Este non-invaziv, nedureros, nu presupune anestezie sau răni și utilizează cea mai avansată tehnologie în domeniu pentru distrugerea țesutului adipos.

liposonix

O mărime mai mică la haine după o ședință cu tehnologia Liposonix

O ședință durează între 30-60 minute pentru fiecare zonă tratată. Tratamentul nu este dureros și nu necesită perioadă de recuperare, așa că după intervenție, poți reveni la activitățile tale de zi cu zi. Tratamentul Liposonix elimină definitiv grăsimea inestetică și stimulează în același timp producerea de colagen nou. Pielea redevine fermă și cu un aspect vizibil îmbunătățit.

Efectul final se remarcă după 8 – 12 săptămâni de la intervenție.

Avantajele tratamentului de reducere a surplusului cu Liposonix

 • este alternativa neinvazivă și non-chirurgicală a liposucției;
 • nu este o procedură dureroasă;
 • o modalitate rapidă și ușoară de a reduce centimetrii în plus;
 • acționează asupra zonelor dificile, în care stratul adipos nu vrea să cedeze, precum coapse, fese, abdomen sau spate;
 • tratamentul are efect imediat;
 • după o singură oră poți pierde până la 2.5 cm din grosimea stratului adipos.

Efectele tratamentului Liposonix

 • slăbire rapidă
 • arderea grăsimilor
 • modelarea corpului
 • producerea de colagen
 • accelerarea metabolismului

Tehnologia Liposonix se adresează în principiu persoanelor care sunt aproape de greutatea ideală a corpului, dar care nu reușesc să scape de depozitele de grăsime localizate în anumite zone ale corpului. Cele mai bune rezultate au fost obținute asupra abdomenului.

Liposonix se poate adapta în funcție de nevoile fiecăruia, deoarece permite controlarea cantității de energie utilizată și a adâncimii specifice la care este propulsată.  

Reducerea unei mărimi la haine este un vis frumos pentru fiecare doamnă și domnișoară. Vestea bună este că visul ți se poate îndeplini.
Specialiștii QEstetic recomandă scăderea în centimetri prin tehnologia cu ultrasunete concentrate Liposonix.

Vara asta te poți bucura de un corp frumos conturat și de pantalonii scurți pe care ți-i dorești de atâta vreme.

Call Now Button