scapa-de-vergeturi

Scapă de vergeturi cu Biodermogenesi

            Te-ai gândit vreodată că există o metodă prin care poți scapa de vergeturi? Prin care să te simți încrezătoare din nou, cu chef de soare, mare și plajă? Chiar dacă majoritatea femeilor au vergeturi, puține cunosc detalii despre acestea și despre tratamentele care chiar funcționează.

            Vergeturile sunt un tip de cicatrizare a pielii, care apare atunci când epiderma nu mai poate reveni la forma normală după o perioadă de creștere intensivă, de cele mai multe ori cauzată de sarcină, de creșterea sau scăderea în greutate sau chiar de perioada pubertății, cu toate schimbările și dereglările sale hormonale. Peste 50% din femei dezvoltă vergeturi în timpul sarcinii. Deci, we’re in this together.

            Chiar dacă nu sunt periculoase din punct de vedere fiziologic, vergeturile provoacă de cele mai multe ori probleme legate de stima de sine și pot duce chiar și la anxietate. Pentru cele mai multe personae, vergeturile sunt un motiv de îngrijorare din punct de vedere estetic, afectând imaginea de sine și totodată starea psihică generală.

            Dar, mulțumită tehnologiei, există și tratament, ca noi să ne simțim din nou încrezătoare și frumoase. Biodermogenesi este metoda non-invazivă de tratare a vergeturilor, care este utilizată cu succes în medicina estetică. Ea acționează în tratarea vergeturilor, celulitei, cicatricilor și ridurilor.

            Acest tip de tratament nu prezintă absolut nici un efect advers, motiv pentru care este recomandat pentru toate tipurile de piele și poate fi făcut indiferent de anotimp. În plus, acest sistem multifuncțional oferă rezultate excelente și în fermitatea corpului și a sânilor.

Conform studiului realizat în 2011 de către personalul Universității din Pisa, Biodermogenesi este singurul tratament eficient pentru regenerarea vergeturilor. Studiul a fost făcut alegând pacienți cu vergeturi vechi, albe și mari (vechi de până la 35 de ani și până la 12 mm lățime), care sunt foarte dificil de tratat. Good news, nu-i așa?

Rezultate și avantaje

–          Tratament eficient pe orice tip de vergeturi;

–          Vergeturile sunt umplute cu o medie de 83,55%;

–          Reducerea senzacției tactile la atingere;

–          Absența efectelor secundare;

–          Bronzarea vergeturilor la 100% dintre pacienți.

            Scapa de vergeturi cu un tratament care durează de la 6 la 15 sesiuni, începute după evaluarea corporală, care trebuie efectuate cu o frecvență de 1 sau 2 pe săptămână. O ședință cu Biodermogenesi durează 40 de minute și partea cea mai bună este că nu există timp de recuperare după tratament.

            Este recomandat să se bea 2 litri de apă zilnic, cu 2 săptămâni înainte de începerea tratamentului, ca pielea să fie perfect hidratată. Și nu se recomandă masarea manuală a zonei după procedură, ca țesutul să se regenereze în mod natural.

            Așadar, să ne bucurăm de miracolele medicinei moderne și să apelăm cu încredere la tratamentele care ne ajută atât de mult. Ne cresc stima de sine, ne îmbunătățesc imaginea și ne ajută să trăim viața fără complexe. Pentru că merităm să fim pe deplin fericite!

Call Now Button