biodermogenesi

Biodermogenesi – abordarea terapeutică ce revoluționează medicina regenerativă

Ce este Biodermogenesi?

Biodermogenesi este o nouă abordare terapeutică, dezvoltată de către cercetători din Pisa și Pavia, în colabotare cu universitățile de medicină.

Abordarea permite o regenerare reală a pielii, fără a cauza deteriorări. Biodermogenesi reorganizează straturile pielii și ajută la creșterea colagenului și a fibrelor elastice de la nivelul pielii. De asemenea, microcirculația este normalizată iar stările fibrotice și inflamațiile sunt reduse considerabil.

Biodermogenesi este o procedură non-invazivă pentru tratarea diferitelor afecțiuni aflate la nivel cutanat. Aceasta are la bază o combinație dintre un dispozitiv Bi-one 2.0 MD și produse cosmetice sinergice. Biodermogenesi este singurul tratament care poate fi folosit cu succes pe totalitatea patologiilor estetice, în timpului aceluiași tratament.

Produsele cosmetice sinergice utilizate în tratamentele cu Biodermogenesi sunt:

  • Uleiul Bi-one Step 2 rezultat din Jojoba și ulei de porumb. Datorită concentrației mare de ingrediente active, permite și facilitează alunecarea capetelor pe zona de tratament.
  • Gelul Jaluro are ca ingredient activ acidul hialuronic, care oferă o hidratare intensă. Se aplică doar câteva picături la o ședință, special pentru hidratare.
  • Amino Gel are la bază precursori de aminoacizi, elemente ce permit regenerea moleculară. În timp ajută la reproducerea colagenului și a elastinei.

Ce tratează Biodermogenesi®?

Biodermogenesi este un sistem multifuncțional care poate trata o serie de afecțiuni sau aspecte inestetice aflate la nivelul pielii. Se obțin cu succes rezultate atât în tratamentele de estetică facială, cât și în tratamentele corporale.

Tratamentele cu Biodermogenesi se împart după cum urmează:

Durata unui tratament

În funcție de zona aleasă pentru tratare, pot fi necesare de la 5 până la 15 sesiuni. Numărul de sesiuni este stabilit în avans, în urma unei consultații. De regulă, tratamentele sunt realizate o dată sau de două ori pe săptămână.

Unele tratamente, precum cele pentru reducerea ridurilor și întinerire necesită sesiuni pentru menținere, unde se recomandă două, trei ședințe la intervale de două luni.

În funcție de zona tratată, durata unei ședințe este de la 20 până la 60 de minute și pot fi realizate în orice anotimp, fără restricții.

Care sunt costurile tratamentelor cu Biodermogenesi®?

Costurile tratamentelor sunt influențate de zona tratată, de numărul de ședințe necesar și de durata acestora. Ședințele pot fi plătite atât individual, cât și pe pachete de la 6 până la 12 ședințe.

Fii la curent cu prețurile tratamentelor și cu ofertele speciale QEstetic.

Rezultate obținute

Rezultatele tratamentelor cu Biodermogenesi au la bază diferite studii, printre care studii universitare și de specialitate. Studiile sunt susținute de instrumente analizate cât și de biopsii realizate la nivelul pielii.

O parte dintre rezultatele obținute prin această procedură pot fi urmărite și aici.

Tot mai multe femei recurg la proceduri non-invazive de cosmetică facială și corporală. Motivele care stau la baza alegerii sunt din punct de vedere medical, fie pentru a se simți mai bine în pielea lor.

QEstetic Iași oferă o gamă variată de servicii de estetică facială și corporală, astfel încât să îți vină în ajutor pentru orice nevoie ai. Fii la curent cu serviciile oferite și cu promoțiile periodice pe care le oferim.

Call Now Button