reducerea-ridurilor

Cum să te bucuri de un ten lipsit de riduri și cearcăne fără bisturiu

Reducerea ridurilor – tratamente injectabile non-invazive

Chipul nostru este primul care ne salută în fiecare dimineață când ne privim în oglindă. De aceea, trebuie să avem grijă să îl întreținem și să îi acordăm atenția cuvenită.

Principalele provocări ale doamnelor când vine vorba despre frumusețea tenului sunt ridurile și cearcănele. Nopțile nedormite, un ritm de viață agitat sau un stil de viață nesănătos lasă adesea urme vizibile pe fața noastră.

Așa cum știm, zona de sub ochi este foarte sensibilă și fragilă. Semnele de oboseală sau de înaintare în vârstă nu întârzie să apară. Atunci când cremele și produsele cosmetice nu mai dau roade, este momentul să apelezi la ajutorul unui specialist.

Cel mai bun remediu pentru tratarea cearcănelor inestetice și a ridurilor sunt tratamentele injectabile.  

Tipuri de tratamente injectabile pentru reducerea ridurilor

Injectări cu acid hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic sub formă injectabilă este un gel cu consistență omogenă care pătrunde cu ușurință în piele și îi conferă un aspect întinerit, neted și o senzație de naturalețe.

Rezultatele se văd imediat, iar efectele durează între 9 și 18 luni, în funcție de zona tratată, de cantitatea de produs aplicată, de specificul tenului și de stilul de viață abordat.

Intervenția presupune anestezie locală. După doar 30-40 de minute, cât durează toată procedura, îți vei recăpăta aspectul dorit și încrederea în tine.

Injectări cu toxină botulinică

Ce este toxina botulinică?

Toxina botulinică este o proteină produsă în mod natural de către bacteria Clostridium botulinum, o  neurotoxină care se injectează în cantități mici în piele pentru estomparea ridurilor. Este important de știut că nu tratează orice fel de riduri, ci doar pe cele cu care te naști și care se adâncesc în timp, dobândite datorită mișcărilor faciale normale.

Intervenția nu presupune anestezie locală, iar întreaga procedură durează aproximativ 10 – 15 minute.

Rezultatele obținute în urma injectării cu toxină botulinică se văd în câteva zile. Tenul tău va căpăta un aspect proaspăt și luminos, iar ridurile vor fi estompate. În funcție de zona tratată și de răspunsul tenului tău la această procedură de injectare cu toxină botulinică, tratamentul trebuie repetat după 3-6 luni.  

Aceste tipuri de intervenții au rezultate imediate și sunt lipsite de riscuri. Tenul își recapătă luminozitatea și tonusul, iar tu îți recapeți frumusețea și încrederea în tine.

Succesul tratamentelor injectabile este datorat în mare parte și tipurilor de produse utilizate, precum și gradului de experiență și profesionalismului specialiștilor care realizează aceste proceduri.

La QEstetic, specialiștii noștri folosesc cu succes cele mai bune substanțe, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor tenul mult dorit.

Te poți convinge singură de rezultatele tratamentelor injectabile, în câteva minute de la finalizarea procedurii.

Dacă nu știi ce tip de tratament ți se potrivește pentru reducerea ridurilor, contactează-ne și specialiștii noștri îți vor oferi consultanță specializată pentru o frumusețe de durată.

Call Now Button