reducerea-cicatricilor

Recâștigă-ți încrederea în tine prin reducerea cicatricilor inestetice

Endymed 3deep pro – tratamente noninvazive pentru reducerea cicatricilor inestetice

Un ten perfect, ca în reviste, este visul oricărei doamne și domnișoare. Totuși, nu toate ne putem mândri cu un ten de porțelan.

Cele mai dificile și greu de suportat afecțiuni ale pielii sunt cicatricile.

Cicatricile sunt acele semne inestetice apărute în urma unor intervenții chirurgicale, traumatisme, boli ale copilăriei sau ale unor afecțiuni ale pielii, precum acneea. Acestea sunt dovada vie a faptului că în urma unor traumatisme, țesutul se vindecă în mod natural, însă cu prețul apariției acestor semne care ne pot însoți adesea, pentru totdeauna. Acestea ne pot cauza neplăceri, mai ales dacă sunt localizate la nivelul feței.

O cicatrice cât de mică poate însemna o adevărată traumă pentru noi și ne poate cauza frustrări pe care le vom depăși cu greu.

Ele pot fi prezente pe diferite zone ale corpului, însă cel mai frecvent tip de cicatrice este cel localizat la nivelul feței.

Avantajul este că cicatricile se pot ameliora și în unele cazuri se pot vindeca, astfel încât tenul să își recapete frumusețea și aspectul perfect de dinaintea apariției lor.

Tratamente pentru ameliorarea cicatricilor cu Endymed 3deep Pro și Dermapen 4

Cele mai eficiente tratamente revoluționare în reducerea cicatricilor recomandate de specialiștii Qestetic sunt Dermapen 4 și Intensif Handpiece.

Dermapen 4 – considerat cel mai bun dispozitiv medical de întinerire a pielii tratează cu succes cicatricile. Este un dispozitiv inovator sub formă de stilou prevăzut cu ace detașabile de unică folosință. Acesta este minim invaziv și foarte blând cu pielea.

Tratează cicatricile postacnee, postchirurgie, postarsură și vergeturile.

Tratamentul pentru reducerea cicatricilor poate dura între 10 și 20 de minute. Acesta trebuie repatat în 4 până la 6 ședințe, în funcție de simptome. Poate fi aplicat pe față, decolteu, gât, mâini și alte zone ale corpului.

Endymed 3deep Pro

Cea mai nouă inovație în materie de tratamente cu radiofrecvență o represintă EndyMed 3Deep Pro, sistem dotat cu 7 duze ce permite realizarea unei game variate de tratamente.

Endymed-3Deep-Pro

Tehnologia 3Deep Pro acționează profund dar controlat 3 straturi dermice, astfel încât să conducă la producția de colagen în mod natural.

Tratamentul este unui profund, intens, rapid și sigur, principalul avantaj fiind faptul că acele EndyMed Intensif au nevoie de un timp mai mic pentru a acționa și oferă un confort mai mare al pacientului.

Intensif Handpieceeste un produs revoluționar conceputpentru a utiliza simultan radiofrecvența multipolară fracționată cu microneedling.

Acesta este un aparat unic în lume, lider mondial în tratarea cicatricilor și a vergeturilor.

endymed-pro-3deep

Procedura durează în medie între 30 și 60 de minute, fiind necesare 2-6 ședințe pe aceeași zonă în funcție de afecțiune. Tehnologia se bazează pe un control eficient al energiei cu radiofrecvență, bazat pe un algoritm sofisticat și pe o poziționare specială a electrozilor.

Se recomandă 3 tratamente pe fiecare zonă vizată, la interval de 30 de zile.

În urma tratamentului vei obține o piele mai fină și un aspect vizibil îmbunătățit.

Avantajele tratamentului cu Intensif Handpiece pentru reducerea cicatricilor:

  • opțiunea perfectă, minim invazivă pentru tratarea cicatricilor post-acneice, a ridurilor profunde a vergeturilor și a porilor dilatați
  • oferă rezultate vizibile, fără durere și disconfort minim
  • tratament complet fără sângerări
  • timp de recuperare mai scăzut decât orice alt dispozitiv de pe piață (aproximativ 4 zile)
  • precizia acelor în profunzime oferă cea mai eficientă putere de tratament

Tehnologia în materie de reducere a cicatricilor a evoluat foarte mult. De aceea, îți recomandăm să profiți de avantajele tratamentelor realizate de specialiștii QEstetic și de rezultatele spectaculoase obținute de ei, pentru a scăpa de semnele inestetice de pe chipul tău.

La QEstetic suntem mereu în pas cu ultimele tehnologii. Utilizăm cea mai modernă și eficientă aparatură pentru a le oferi clienților noștri rezultatele pe care și le doresc.

Dacă vrei să afli părerea specialiștilor cu privire la tratamentul care ți se potrivește sau ai întrebări și nelămuriri, contactează-ne.

Call Now Button