CADOUL PERFECT

1. Voucherul este valabil numai in locatiile QEStetic si QEstetic Care, nu este rambursabil in bani si nu este utilizabil in circuitul financiar – bancar.
Posesorul unui Voucher poate achizitiona servicii in baza acestuia de la un singur centru, suma inscrisa pe Voucher nefiind divizibila intre cele doua centre.

2.Daca valoarea serviciilor achizitionate pe baza Voucherului este mai mare decat suma suma inscrisa pe Voucher, diferenta va fi achitata de cumparator.

3.Daca valoarea serviciilor achizitionate pe baza Voucherului este mai mica decat suma suma inscrisa pe el, diferenta nu va fi restituita cumparatorului, dar va putea ramane ca avans pentru un alt serviciu in perioada valabilitatii.

4.Voucherele au valori de 50 lei, 100 lei si 500 lei si pot fi folosite pentru cumpararea de bunuri/servicii numai din centrele QEstetic si QEstetic Care, care sunt semnalizate corespunzator.

5.Voucherul Cadou este un cupon valoric cu utilizari multiple conform Art. 2741 alin(1) litera c) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare.

Nu uita sa ne contactezi daca ai intrebari!

    Call Now Button